facebook

П’яна жінка на автомобілі “ВАЗ” насмерть збила свого колишнього чоловіка (ФОТО)

Смертельна подія трапилася у селі Якимівка, що на Вінниччині. До правоохоронців подзвонив один із водіїв та повідомив — на дорозі виявив закривавленого чоловіка. Також заявник додав, що на шляху зустрів «ВАЗ 2107» з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає “Це моя Україна”.

Потерпілим виявився 50-річний місцевий житель. Він каретою швидкої допомоги був доставлений у лікарню, де під час надання медичної допомоги помер. Розшукуваний автомобіль знайшли на Київщині. У салоні було двоє 43-річна жінка-пасажир та 71-річний водій.

Обоє вони були в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські з’ясували, що саме жінка причетна до смертельної автопригоди. Під час медичного освідування у крові пенсіонера виявлено 2,8 проміле алкоголю, — йдеться у повідомленні поліції. — За попередньою інформацією слідства, жінка та її співмешканець приїжджали на Вінниччину на дачу. Дорогою додому нетвереза правопорушниця, яка знаходилась за кермом, зустріла свого колишнього співмешканця, і між ними виник конфлікт. Після сварки жінка сіла у автівку та поїхала, при цьому допустивши наїзд на потерпілого. За висновками експертизи, у крові жінки — 1,8 проміле алкоголю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінку затримали у процесуальному порядку і знаходиться вона в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Триває слідство.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’яна жінка на автомобілі “ВАЗ” насмерть збила свого колишнього чоловіка (ФОТО)