facebook

Від брудної до шаленої: синоптик шокувала Україну прогнозом

Опади, за словами Наталки Діденко, 19 квітня очікуються у більшості областей України.

У середу, 19 квітня, в Україні знову очікується дощова погода. Опади будуть скрізь, крім північних областей. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“У південній частині дощі завтра будуть помірними, у другій половині дня дощова повітряна маса підніметься до центральних областей”, – розказала вона.

Також, за прогнозом Наталки Діденко, невеликі дощі 19 квітня пройдуть на заході та сході України. Лише у північній частині завтра опади малоймовірні.

Температура повітря в більшості областей України очікується протягом дня +12…+16 градусів, на заході буде лише +8…+11 градусів, тільки на Закарпатті температура підійматиметься до весняних +18 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У південній частині також незвично холодніше, +9…+12 градусів, на Одещині до +14. А в Криму дуже тепло, +17…+20 градусів”, – розказала синоптик.

Потепління в Україні – що кажуть синоптики
Народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозує, що надалі температура в Україні лише підвищуватиметься. Проте, за його прогнозом, підвищення температураи супроводужкватиметься дощами та грозами.

Про те, що стрімкого потепління в Україні не буде, кажуть й синоптики Укргідрометцентру. За їх даними, найближчим часом синоптична ситуація в Україні буде без особливих змін. Опадів дещо поменшає, але температура істотно не зміниться.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Від брудної до шаленої: синоптик шокувала Україну прогнозом