facebook

“На таких приватних фірмах бронюватимуть усіх працівників, їх працівників не мобілізують”: в уряді повідомили про прийняте рішення

В уряді вирішили, що окремі фірми зможуть бронювати до 100% співробітників. Кабмін ухвалив відповідні зміни до постанови.

Мова йде про Інтернет-провайдерів та мобільних операторів.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри, пише ЕП.

Компанії, які надають телеком-послуги, а саме інтернет-провайдери та мобільні оператори, зможуть бронювати до 100% співробітників.

“Забезпечити українців стабільним звʼязком та інтернетом під час війни — наш пріоритет. Для цього потрібні люди, які живитимуть генератори, замінюватимуть акумулятори на станціях та оперативно відновлюватимуть звʼязок після чергових російських обстрілів енергетичної інфраструктури”, – йдеться в повідомленні Мінцифри.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Із головних вимог до компаній — у всіх підприємств має бути статус критично важливого й вони повинні виконувати вимоги НЦУ.

“Раніше вже ухвалили рішення, щоб стабілізувати ситуацію з мобільним зв’язком та інтернетом. Одне з них — оновили вимоги НЦУ.

Бронювання працівників мобільних операторів та інтернет-провайдерів — ще один необхідний крок, щоб оператори й провайдери могли виконувати ці вимоги, а українці завжди залишалися на звʼязку”, – додають в повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“На таких приватних фірмах бронюватимуть усіх працівників, їх працівників не мобілізують”: в уряді повідомили про прийняте рішення