facebook

Дуже довго мовчала: як відреагувала Єлизавета II на народження доньки Меган Маркл і Гаррі

Королева Єлизавета зворушливо привітала Меган Маркл і принц Гаррі з народженням доньки, яку назвали на честь королеви – Лілібет, а також на честь матері Гаррі – Діана. Поява Лілібет Діани Маунтбеттен-Віндзор і її ім’я може стати маленьким кроком до примирення бунтівних герцогів Сассекських зі своєю сім’єю. Хоча офіційно Єлизавета II довго мовчала, виявляється, вона давно привітала пару особисто, відправивши ніжне послання.

Пізніше в Instagram королівської сім’ї було опубліковано і офіційне привітання.

Як відреагувала сім’я

“Вітаємо герцога і герцогиню Сассекських з народженням Лілібет Діани!
Королева, принц Уельський і герцогиня Корнуоллська, а також герцог і герцогиня Кембриджські в захваті від цієї новини. Лілібет – одинадцята правнучка Її Величності”, – йдеться в повідомленні.

https://www.instagram.com/theroyalfamily/?utm_source=ig_embed&ig_rid=10b97c5b-a2a0-47a0-988b-b0287b10ffa3

Втім, королева відреагувала дуже тепло ще до офіційної реакції. Єлизавета II особисто відправила парі найщасливіші і теплі побажання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Королева, принц Уельський і герцогиня Корнуоллська, а також герцог і герцогиня Кембриджські були проінформовані про народження дочки герцога і герцогині Сассекських і прибувають в захваті від цієї новини”, – оголосив прес-секретар Букінгемського палацу.

При чому реакція королеви на ім’я маленької – її юної тезки – офіційно не розголошувалася.

Цікавий факт
Лілібет Діана стала 11-ю правнучкою королеви Єлизавети. І третьої, народженої в 2021-му році.

Так, 9 лютого хлопчик народився у внучки королеви Євгенії (дочки другого сина королеви Ендрю), А 21 березня у Зари Тіндалл (дочки принцеси Анни) теж народився син.

У травні також стало відомо про вагітність ще однієї внучки Єлизавети – принцеси Беатріс (дочки принца Ендрю, сестри Євгенії). Вона народить дитину восени 2021 року.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дуже довго мовчала: як відреагувала Єлизавета II на народження доньки Меган Маркл і Гаррі