facebook

“Запакуємо і вивеземо”, – мер Рівного зробив скандальну заяву про ромів

На сайті Рівненської міської ради з’явилася електронна петиція. Її автори просять “притягнути до адміністративної та кримінальної відповідальності ромське населення”.
Про це пише 24 Канал.

Реагуючи на це, міський голова Рівного Олександр Третяк сказав, що теж обурений поведінкою деяких ромів. Ба більше, він пригрозив “запакувати їх в автобус і вивезти”.

Міський голова Рівного Олександр Третяк розповів у радіоефірі, що недавно зустрів на вулиці міста ромів – і дав їм кілька годин, аби вони забралися геть. Але ті, мовляв, поскаржилися, що не можуть, бо не їздять поїзди й автобуси.

“Я бачу, йде до того, що ми зробимо радикально: всіх запакуємо в автобус і вивеземо в їхнє рідне Закарпаття”,– гучно заявив Третяк.

За його словами, покарати ромів за вчинені ними кримінальні правопорушення складно – бо чимало з них не мають паспортів, реєстрації й постійного помешкання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я максимально стримуюся в емоціях. У мене бракує слів і толерантності до того, що вони творять у місті”,– додав міський голова.

І розповів, що днями планував провести засідання з правоохоронними органами, щоб “розв’язати це питання” і “щоб представники ромської національності не поводилися так нахабно”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Запакуємо і вивеземо”, – мер Рівного зробив скандальну заяву про ромів