facebook

Два способи підвищити самооцінку

Не люблячи себе, неможливо вибудувати гармонійні відносини з чоловіком. Але все ж багато жінок відверто незадоволені собою, через це страждає особисте життя.

А іноді і сам партнер є причиною низької самооцінки жінки. Що робити? Є 2 способи підвищити самооцінку.

Cамооценка є невід’ємною складовою формованого всередині індивіда «я». При цьому самооцінка постійно наділяється деякими певними сторонами самої жінки, її поведінкою, принципами, діяльністю. Коли жінка оцінює свій образ так, що ця оцінка збігається з реальністю, говорять про адекватну самооцінку. А що робити, якщо ваша думка про себе впала нижче плінтуса?

2 способи підвищити самооцінку

Свобода, а не самотність. Часто після розлучення або хворобливого розставання з чоловіком жінка вважає себе негідною любові. Розрив з чоловіком може підкосити впевненість в собі, позбавити колишніх цілей, прагнень і переконань. Головне в такій ситуації не відмовитися від життя взагалі, а відчути себе вільною, активною, виплеснути і задіяти весь внутрішній потенціал. Експериментуйте з іміджем, заведіть нових друзів, займіться гардеробом …

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не залежати від чоловіка. Буває, що чоловікові хочеться знизити самооцінку жінки і за цей рахунок підняти свою. Можливо, у нього є які-небудь комплекси або психологічні травми. Можливо, йому хтось заподіяв біль і тепер він намагається відігратися на вас. У такій ситуації вам важливо розуміти, що немає нічого ціннішого за ваше власне життя і гідность.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Два способи підвищити самооцінку