facebook

Одіозна «слуга» Третьякова заявила, що українцям вистачить 5,5 тисяч зарплати, а у нардепів вона занизька

Народна депутатка України від «Слуги народу» Галина Третьякова заявила, що 5-5,5 тис. гривень зарплати «достатньо» для українців. Глава Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики водночас уточнила – каже вона лише про «фізіологічний рівень». При цьому раніше вона скаржилася, що нардепи нібито отримують занадто мало.

Коментар щодо заробітної плати політикиня дала «Стране». Журналісти запитали у декількох нардепів, скільки повинні отримувати громадяни, щоб забезпечити гідне життя. Відповіді отримували різні: тисяча євро, 20, 22, 30 тис. гривень.

Третьякова назвала більш скромну суму. «На сьогодні на фізіологічному рівні, я вважаю, що цей рівень повинен бути 5-5,5 тисяч гривень», – відповіла народна обраниця на запитання.

Вона продовжила, що потрібно орієнтуватися не на «фізіологічний» прожитковий мінімум, «а на соціальний чи національний».

«Вважаю, що він зараз повинен становити не менше ніж 43-50% від середньої зарплати, що означає, що він повинен бути на рівні 6-7 тисяч гривень», – додала Третьякова

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Одіозна «слуга» Третьякова заявила, що українцям вистачить 5,5 тисяч зарплати, а у нардепів вона занизька