facebook

В Івано-Франківську викрили бордель, яким керувала 23-річна сутенерка

Для надання платних сексуальних послуг організаторка спеціально винайняла квартиру.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Працівники відділу міграційної поліції ГУНП в області спільно зі слідчими Івано-Франківського управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури міста Івано-Франківська викрили протиправну діяльність 23-річної організаторки схеми надання платних сексуальних послуг.

Правоохоронці встановили, що 23-річна організаторка самостійно записувала клієнтів і була адміністраторкою закладу. Вона спеціально орендувала квартиру в Івано-Франківську, де жінки надавали клієнтам платні сексуальні послуги, вартістю 1500 гривень, приймала дзвінки та отримувала оплату. Клієнтів фігурантка знаходила через оголошення в мережі Інтернеті.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій квартирі поліцейські вилучили мобільні телефони, сім-карти, чорнові записи, документи, а також гроші, отримані від незаконної діяльності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За організацію незаконного бізнесу їй загрожує до семи років позбавлення волі. Зловмисницю повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Івано-Франківську викрили бордель, яким керувала 23-річна сутенерка