facebook

Горе батьків не передати словами, вони поховали третю дитину: появилися подробиці про загиблу Катю Долган

Горе батьків не передати словами, вони поховали третю дитину: появилися подробиці про загиблу Катю Долган

Молода, талановита, красива…Все це про юну спортсменку Катерину Долган. Вона була радістю і втіхою для батьків, але на жаль одна аварія обірвала життя Каті.

Це величезна трагедія для сім’ї спортсменки, адже батьки Каті поховали вже третю дитину.

Катерина була спокійною й тихою, але дуже цілеспрямованою дівчиною. Нещодавно лише здобула вищу освіту. Знайомі і близькі згадують про неї лише теплими словами.

Про це повідомляє OBOZREVATEL, передає “Це моя Україна”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як ми писали раніше, ця трагічна ДТП трапилося 20 червня на трасі Київ-Прилуки. За попередньою інформацією вона заснула за кермом, втративши контроль над керуванням автівкою. Машина з’їхала з траси та врізалась у дерев’яну дошку, яка пробила лобове скло.

Страшна трагедія, смерть зовсім юної і перспективної спортсменки, та й просто доброї й дуже скромної дівчини вразила друзів, знайомих, жителів Прилук, спортсменів, які знали Катю. На похоронах у дівчини, за словами тренера, зібралося пів міста, церква була повністю заповнена.

Катеринка була третьою дитиною в сім’ї. Батьки до цієї трагедії двічі ховали своїх дітей. Спочатку помер маленький син, який прожив усього кілька днів. А у віці приблизно 6 років від важкої хвороби померла сестричка. Тепер не стало і Каті.

Бігом Катя зайнялася теж через смерть сестрички. Вона говорила якось своєму хлопцеві, що, коли бігла, відчувала, що біль і печаль через втрату рідної людини відступають.

“Таких як Катя на світі не буває. Ви не уявляєте, якою світлої і доброї вона була. Вона навіть павука не могла розчавити, який жив у них у підвалі. Пів року не спускалася туди за консервацією, боялася його, але вбити жучка не могла”.

Цього літа Катя зі своїм хлопцем Павлом збиралася побратися. Але не встигли. У вівторок, 22 червня, дівчину поховали в селі Івківці недалеко від рідних Прилук Чернігівської області.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Горе батьків не передати словами, вони поховали третю дитину: появилися подробиці про загиблу Катю Долган