facebook

Потрапила на глибину й почала тонути: на Дністрі врятували трьох дітей. Батька досі шукають (ФОТО)

Потрапила на глибину й почала тонути: на Дністрі врятували трьох дітей. Батька досі шукають.

Вчора, 28 червня, о 19:45 годині надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Козина Галицької територіальної громади Івано-Франківського району посеред р. Дністер знаходиться троє дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу.

Про це йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, передає Фіртка.

До проведення рятувальних робіт залучили вісім одиниць техніки, з них три плавзасоби, 25 осіб, від Головного управління ДСНС семеро одиниць техніки, з них два плавзасоби, 22 осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По прибуттю до місяця події встановили, що посеред води на р. Дністер знаходиться троє дітей (на відстані орієнтовно 20 м з протилежного берега) і просять про допомогу. Рятувальники м. Галич за допомогою човна дістались до дітей та о 20:23 годині дітей помістили в човен. О 20:38 годині врятованих дітей (2008, 2011 та 2013 р.н.) доставили на берег та передали медичним працівникам карети швидкої медичної допомоги для проведення медичного огляду. На місці події працював психолог Головного управління ДСНС в області.

За інформацією дітей та очевидців: відпочиваючи на річці, одна з дітей потрапила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула за собою одну зі старших сестер. Батько, побачивши цю ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути дітей на поверхню, відвівши дітей із заглиблення зник з поля зору і на даний час місце перебування чоловіка невідоме.

Рятувальники м. Галич спільно з водолазами рятувально-водолазної станції м. Галич провели обстеження акваторії дна та русла р. Дністер, на загальній площі 500 м кв.

Станом на 23:00 годину 28 червня у зв’язку із темною порою доби роботи призупинили, особу не виявили. Відновлення пошуково-рятувальних робіт планується з 06:00 години 29 червня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Потрапила на глибину й почала тонути: на Дністрі врятували трьох дітей. Батька досі шукають (ФОТО)