facebook

18-річна вагітна донька вбила і заховала загиблу матір на подвір’ї, бо злякалась осуду

Поліція Київщини встановлює обставини загибелі 56-річної жительки Обухівщини. Сімейна драма сталася ще 15 червня, однак розповіли подробиці у пресслужбі поліції Київської області лише сьогодні.

15 червня до відділу поліції Василькова надійшло повідомлення про те, що в селі Велика Бугаївка зникла господиня однієї із садиб. Про зникнення жінки правоохоронців сповістила її старша донька.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського РУП, а також криміналістична лабораторія поліції Київщини.

Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів та вживала спиртне. Потім родички повернулись додому, між ними виникла сварка під час якої 18-річна донька штовхнула матір і пішла спати.

Коли ж вранці дівчина прокинулась, знайшла матір мертвою. Злякавшись осуду родичів та односельчан, вона поховала матір на території домоволодіння, де правоохоронці і виявили тіло господині. Труп було направлено на експертизу, втім з’ясувати причини смерті не вдалося через різкі гнилісні зміни. Разом з тим, слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція Київщини проводить додаткові поглиблені експертизи щодо встановлення причини смерті жінки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

18-річна вагітна донька вбила і заховала загиблу матір на подвір’ї, бо злякалась осуду