facebook

Ніколи не здавайтеся! Потужне відео військових та поліцейських на підтримку збірної

Ніколи не здавайтеся! Потужне відео військових та поліцейських на підтримку збірної

Збірна України творить історію на очах, вийшовши до 1/4 фіналу Євро-2020. Підопічні Андрія Шевченка наразі у вісімці найсильніших команд континенту.

У чвертьфіналі турніру на синьо-жовтих чекатиме складне випробування під назвою збірна Англії. Команда трьох левів – зараз головний фаворит Євро-2020.

Цьому сприяла не стільки неймовірна гра, адже британці притримуються на турнірі оборонного і дещо примітивного футболу, скільки значно легша гілка у сітці, аніж у Бельгії, Італії чи Іспанії.

На підтримку дружини Андрія Шевченка перед матчем з родоначальниками футболу поліція Миколаївської області і ансамбль Южный Патруль записали пісню. Відповідний ролик з’явився на YouTube-каналі Поліція Миколаївщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

— Вся країна пишається досягненнями нашої збірної, і поліцейські – не виняток. Наш ансамбль Южный Патруль присвятив спортсменам власну пісню, та всі ми висловлюємо свою підтримку й захоплення, – прокоментував пісню глава ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет.

У тексті пісні є дещо дивний текст із фразою про православний м’яч, але користувачі на відеоплатформі захоплено коментують роботу поліцейських.

Окрім поліцейських, українські воїни на передовій записали вірш, в якому бажають футболістам не здаватися та вірити у себе.

Від щирого серця з перемогою вітаємо!

Перешкод для тих, хто вірить, в житті немає.

Ніколи не здавайтеся і в собі не сумнівайтеся!

Ваша гра вам світову славу принесла.

Захищайте Україну на футбольних полях –

Так, як ми у Донбаських степах.

Слава Україні!

blob:https://www.facebook.com/a02e9652-3adf-4852-ac4b-496079d6abf7

У коментарях до посту з відео користувачі писали, що футболісти молодці, але справжні герої – це військові. Пишуть Героям Слава! та бажають перемоги на обох фронтах – футбольному і у війні з окупантами.

Гра Україна – Англія відбудеться 3 липня на Стадіо Олімпіко у Римі. На кону протистояння – квиток до півфіналу турніру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ніколи не здавайтеся! Потужне відео військових та поліцейських на підтримку збірної