facebook

Парад на підборах: стало відомо, хто це придумав і скільки коштують туфлі

Парад на підборах: стало відомо, хто це придумав і скільки коштують туфлі

Проведення параду на День незалежності на підборах було рішенням начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Корнійчука.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав спікер української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович.

“Підбори передбачені наказом міністра оборони № 606 від 20.11.2017 року як взуття для парадно-вихідної жіночої форми одягу військовослужбовців. Рішення провести парад у парадно-вихідний формі замість польової – усне рішення начальника Генерального штабу, зафіксоване наказом командувача Сухопутних військ № 453 від 22.06.21 “, – написав він.

Відзначимо, що ц Міноборони відзвітували, що ціна за одну пару замість зазначених раніше 6 500 грн становить 541 грн (без ПДВ), йдеться на сторінці у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Політикани “роздули” ціну жіночого взуття у 10 разів, тобто з реальних 650 грн з ПДВ за 1 пару до 6 500 грн вигаданих. На хвилі громадського обурення “підлити масла у вогонь” корупційним скандалом – це методи відомих політичних інтриганів”, – написало відомство.

Як зазначила на своїй сторінці у Facebook депутат від “Слуги народу” Марина Бардіна, міністр оборони України Андрій Таран у розмові з політиком запевнив, що взуття буде іншим, ніж тим, фотографії якого розлетілися по ЗМІ. Вона зазначила, що підбори будуть значно нижчі, і в цілому взуття буде нагадувати осінні черевики. Інших деталей Бардіна не назвала.

Нагадаємо, раніше Realist.online повідомляв, що Міноборони опублікувало фотографії, на яких курсантки Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка марширують на підборах.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Парад на підборах: стало відомо, хто це придумав і скільки коштують туфлі