facebook

MELOVIN здійснив камінгаут та поцілувався з чоловіком на сцені Atlas Weekend

Поцілунок не показали в ефірі.

Український співак MELOVIN здійснив камінгаут.

Артист привселюдно заявив, що він бісексуал. Так, під час виступу на фестивалі Atlas Weekend артист поцілував дівчину, модель Маргариту Верховцеву, яка лесбійка, а потім злився у пристрасному поцілунку із чоловіком.

https://www.instagram.com/p/CQ9Q_qdHaes/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6a6e9c8f-e63c-425d-b127-12bdb2507aaa

“Ми – сильний народ. Ми не боїмося рухатися вперед, відчувати ритм часу та йти в ногу з іншими демократичними країнами. Та цьому рухові заважають тільки старі склепи, спостерігачами яких я був сьогодні. Мій офіційний камінгаут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу… І в цей самий час така любов не визнається кимось, блокується та просто не випускається в ефір. Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України”, – заявив зірка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях зірки та фани підтримали виконавця. Однією з перших відреагувала співачка Злата Огнєвіч: “Мел! Я тебе підтримую! Свобода бути собою – сама велика цінність!!! Люблю за сміливість!”.

Пишаюся тобою! Аплодую стоячи
Перший український артист, який не побоявся показати справжнього себе
Неочікувано, але вау
Молодець! Пишаюся

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

MELOVIN здійснив камінгаут та поцілувався з чоловіком на сцені Atlas Weekend