facebook

В Україну направили кілера для вбивства вченого, який створює секретну зброю

Федеральна служба безпеки Росії направила в Україну кілера, що мав убити вченого, який займається розробкою секретного зброї. Під час спецоперації найманий убивця був затриманий співробітниками Служби безпеки.

В Україну направили кілера для вбивства вченого, який створює секретну зброю

Як говориться в сюжеті ТСН, метою кілера був заступник харківського директора інституту, який розробляє електромагнітну зброю. В установі створюють спеціальний генератор, який виробляє “вибухо-магнітний” імпульс, який паралізує електроніку.

Зараз росіянин перебуває в СІЗО і сподівається, що його витягнуть з-за ґрат.

“Я підписав угоду з співробітником ФСБ. Звертаюся до вас з проханням, з величезним, внести мене в обмінні списки. Я звертаюся до тих співробітників, які відправили мене сюди. Я сподіваюся, що це управління не осоромить честь свою, ну, не кине людину, яку вони відправили”, – розповів він.

Затриманий росіянин

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Встановлено, що кілер прибув до Сєвєродонецька з Улан-Уде. Уже в Україні він отримав фальшивий паспорт, який йому в умовленому місці залишив співробітник ФСБ. За росіянином постійно велося стеження українських спецслужб. Його затримали після спроби підірвати авто з ученим.

Кілер забирає бомбу

Зазначається, що за кілька місяців до замаху українські контррозвідники затримали російського агента під час спроби купити документацію на розроблення української високотехнологічної зброї.

Муляж вибухового пристрою

Додамо, що в інституті виробляють компоненти для радіоелектронної боєголовки. Також там створена гармата, яка вирубує електроніку. Прилад генерує імпульс, який перетворює бойовий дрон на шматок заліза. Також прилад можна встановити на бомбу, ракету або снаряд і позбавити противника командних пунктів.

Генератор, який виробляє "вибухо-магнітний" імпульс

“Результат – безповоротне ураження всієї електроніки в радіусі трьохсот метрів. Якщо скинути над командним пунктом – то йому кінець. Все буде, але працювати він не буде”, – додав директор інституту електромагнітних досліджень Юрій Ткач.

Юрій Ткач

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україну направили кілера для вбивства вченого, який створює секретну зброю