facebook

Катували розпеченими прасками: орудувала банда рекетирів (фото)

У Київській області перед судом постануть учасники озброєної банди, які катували людей розпеченими прасками, вимагаючи всі заощадження.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Банда складалася з 5 чоловік. Її організував 31-річний киянин, який вже був засуджений за скоєння крадіжки та грабежу. Інші чотири фігуранти – з міста Ірпінь. Деякі з учасників банди раніше брали участь в рейдерських захопленнях.

Злочинці нападали на забезпечених жителів Бучацького району, за допомогою розпечених прасок змушували своїх жертв віддавати їм останні цінності. Зловмисники також викрадали транспортні засоби.

У кінці грудня діяльність банди ліквідували. За місцем проживання злочинців провели обшуки та вилучили зброю та наркотики, а також речі, вкрадені у потерпілих. Також вилучили мікроавтобус, на якому їздили злочинці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці опублікували знімки затримання учасників угруповання та вилученої зброї.

Членів банди звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ст. 257 (Бандитизм), ч. 4 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт направили в суд. Якщо чоловіків визнають винними, їм загрожує тюремне ув’язнення до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Катували розпеченими прасками: орудувала банда рекетирів (фото)