facebook

Таролог Гордєєв озвучив реальні терміни перемоги над Росією

Макс Гордєєв стверджує, що зараз складно називати точні дати закінчення війни, оскільки ситуація змінюється щодня.

 

Відомий український Таролог Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації в Україні на найближчий час. Він каже, що бойові дії не перетворяться на заморожений конфлікт, але й блискавичної перемоги очікувати не варто.

Ось що ще Гордєєв сказав в інтерв’ю Славі Дьоміну:

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ні, на паузу ніхто ставити не буде. Не буде повторення Молдови чи Грузії. Мета одна – це перемога. Її отримають. Рік буде символом нападу нашої країни на сусідів. Тобто ми вже будемо максимально активно показувати, що ми можемо напасти”.

Також експерт каже, що не варто обнадіювати себе прогнозами про перемогу і повне звільнення територій в найближчому майбутньому. 2023 рік буде складним.

“На даний момент немає (по картах, – ред) ніякого закінчення того, що відбувається. На жаль… В першу чергу залежить це від рішень високопоставлених людей. Щоб мене правильно зрозуміли, я підкреслю – закінчення війни – це звільнення всіх територій України”, – додав Гордєєв.

Макс припускає, що Україна може повернутися до кордонів 1991 року протягом двох років. Однак ситуація може змінюватися в залежності від того, які рішення приймають високопоставлені чиновники.

“Зараз показує 2 роки. Це зараз показує. Багато хто бачив мої ранні прогнози, де я говорив, що щось буде в березні і так далі. Розумієш, кожен раз через вибір людини змінюється майбутнє. Зараз карти показують 2 роки. Через тиждень або 10 днів, через 20 днів або через півроку це може закінчитися. 2 роки – це символічна дата, і протягом цього періоду є ймовірність закінчення війни”, – резюмував Макс Гордєєв.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таролог Гордєєв озвучив реальні терміни перемоги над Росією