facebook

Затягнув в кущі, почав душити і роздягати: школярку дивом врятували від зґвалтування (відео)

Чоловік, у якого на обличчі видно садна, сам розповів про інцидент на камеру.

У Дніпрі чоловік шантажував школярку нібито її інтимними фотографіями, призначив зустрічі, після чого намагався згвалтувати. Затримали маніяка в момент того, як він напав на дівчину.

Інформацію про інцидент місцеві мешканці опублікували в соціальній мережі.

Так, користувачі завантажили в місцевий паблік відео, на якому чоловік із саднами на обличчі дає свідчення. Громадянин стверджує, що познайомився зі школяркою і вимагав у неї інтимні зв’язки.

“Я познайомився з дівчиною, листувався з нею, потім почав їй погрожувати, що у мене є її знімки. Запропонував зустрітися, вона погодилася. Я повів її в парк, який знаходиться на Воронцова, і затягнув в кущі”, — розповідає в ролику чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уже в кущах громадянин, за його ж словами, схопив дівчину за шию і почав роздягати. Однак побачив, що в його сторону хтось йде, тому постарався сховатися, але марно — його наздогнали і затримали.

У Нацполіції ТСН.ua повідомили, що правоохоронцям заяви про те, що трапилося, не надходило, однак копи все одно перевіряють інформацію, опубліковану в Мережі.

“Повідомлення з цього приводу в поліцію не надходило, але під час моніторингу соціальних мереж ми знайшли інформацію, яку зараз реєструємо в Журнал єдиного обліку поліції. Будемо з’ясовувати всі деталі події”, — розповіла нам пресофіцерка Дніпровського відділення поліції Аліна Стадник.

В патрульної поліції області за фактом події інформації теж немає, повідомили нам в пресслужбі управління.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Затягнув в кущі, почав душити і роздягати: школярку дивом врятували від зґвалтування (відео)