facebook

Нерозділене кохання: з’явилися нові подробиці вбивства хлопчика на Житомирщині

Нерозділене кохання: з’явилися нові подробиці вбивства хлопчика на Житомирщині

Однокласниця 14-річного Даніїла Романюка, тіло якого знайшли в Коростенському районі Житомирської області, могла вбити його через нерозділене кохання.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Місцеві жителі розповіли, що обоє підлітків навчалися у Грозинський гімназії, були однокласниками. За їхніми словами, 15-річна дівчина, яку підозрюють у вбивстві, “була по вуха закохана в хлопчика”.

“…але він, як то кажуть, відцурався її серця й руки. Виходячи з усього, вона не витримала такої ситуації і вирішила його вбити. Від однієї думки страшно, що через таке”, – розповідають місцеві жителі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Усі жителі села Сингаї, де жив Даніїл, шоковані тим, що трапилося. Вони до останнього сподівалися, що хлопчика знайдуть живим. Про нього згадують як про хорошого, чуйного хлопця.

Попри всі сподівання 13 липня тіло хлопчика знайшли під завалами, на ньому було безліч ножових поранень, руки зв’язані скотчем. Підозрювана у вбивстві школярка вже зізналася у злочині. У поліції повідомили, що не сумніваються у тому, хто вбив підлітка. Водночас правоохоронці перевіряють, чи були у дівчини спільники.

Що відомо про підозрювану?

Дівчина жила з батьками і ще чотирма братами й сестрами в сусідньому селі Шатрище. Її батько був пожежником, після того, як отримав травму спини, пішов на пенсію. У 2016 році мама дівчинки подавала на розлучення, однак пізніше заяву забрала. У травні 2021 року жінка зверталася в поліцію через насильство в сім’ї: чоловік нібито погрожував їй фізичною розправою.

Школярка заздалегідь готувалася до вбивства – несла з собою на зустріч із Даніїлом канцелярський ніж і скотч.

Якщо її вину доведуть і суд визнає дівчину винною, їй загрожує до 15 років позбавлення волі – стільки ж, скільки вона наразі прожила.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нерозділене кохання: з’явилися нові подробиці вбивства хлопчика на Житомирщині