facebook

Четверо поліцейських викрали людину та її авто (фото)

Четверо поліцейських викрали людину та її авто (фото)

Чотирьох поліцейських судитимуть за викрадення людини, вимагання хабара і крадiжку автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Відомо, що п’ять чоловіків, четверо з яких співробітники працівники Солом’янського управління поліції в Києві, викрали 50-річного жителя Львова і вимагали у нього гроші.

Зловмисники дізналися, що чоловік є посередником у продажі автомобілів і прийшли з ним на зустріч під виглядом покупців. Поліцейські домовилися подивитися Toyota Land Cruiser Prado 150 вартістю понад 1 млн грн. в одному з районних центрів Київської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як тільки продавець прибув, на нього незаконно наділи наручники і посадили в авто. Поліцейські били чоловіка і вимагали від нього 10 тис. доларів. У противному випадку обіцяли “повісити” на нього продаж краденого автомобіля.

Отримавши від переляканого львів’янина 2 тис. євро, викрадачі його відпустили, а Toyota Land Cruiser викрали.

Щоб перевезти і сховати викрадене авто, один з поліцейських попросив свого друга допомогти. Затримали злочинців якраз під час перегону викраденого автомобіля. Їм оголосили про підозру в незаконному позбавленні волі людини, яке супроводжувалося заподіянням фізичних страждань, а також у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб з цивільною особою, що заподіяло велику матеріальну шкоду (ч. 2 ст. 146 і ч. 3 ст. 289 КК України).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Четверо поліцейських викрали людину та її авто (фото)