facebook

Мати підозрюваного у вбивстві 6-річної дівчинки заявила, що з дітьми був дорослий

Мати підозрюваного у вбивстві 6-річної дівчинки заявила, що з дітьми був дорослий

Мати 13-річного Богдана, якого підозрюють у вбивстві 6-річної Мирослави Третяк, заявила, що з дітьми був ще чоловік.

Про це вона розповіла Newsroom.

Сьогодні, 30 липня, тіло вбитої Мирослави після всіх експертиз віддали батькам. Її поховали в Старому Салтові, де дівчинка і проживала.

Мати підозрюваного Галина досі не вірить в те, що це міг зробити її син. За її словами, в той вечір з Мирославою і Богданом був ще чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про це її син розповів старшій сестрі, яка прийшла провідати його до спецрозподільника.

Події того вечора

Жінка розповіла, що повернулася з роботи близько 17:30. В цей же час в квартиру вбіг Богдан і відразу почав прати свої речі в тазику. Жінка не надала цьому ніякого значення. Після, її син відпросився гуляти до своїх знайомих в общагу неподалік. А сама жінка відправилася на город, де пробула до 19:00.

На зворотному шляху вона зустріла маму Мирослави зі старшою дочкою і свою старшу дочку Аню, які шукали дівчинку. Сусідка приєдналася до пошуків, потім викликали поліцію і прийшли на допомогу інші сусіди.

Хтось із місцевих сказав, що бачив Мирославу з Богданом біля покинутої будівлі пекарні. По дорозі туди поліцейський подзвонив хлопцеві, але той не відразу сказав, де він перебуває.

Через 20 хвилин хлопчик прийшов, а поліцейський з іншого району почав трясти його за руку і розпитувати. Богдан злякався, заплакав і нічого не сказав. Слідчий з Вовчанська зробила зауваження колезі, взяла хлопчика за руку і відвела додому. З дитиною правоохоронці спілкувалися до 03:00. Тоді він нічого не сказав про третю людину.

Хлопця відвезли в спеціальний розподільник 29 липня, так як він головний підозрюваний. Відвідати його приїхала старша сестра, якій він і розповів про чоловіка.

За словами Богдана, коли він гуляв з Мирославою, до них підійшов Максим Б. Чоловік живе в Харкові і приїжджає у Старий Салтів до родичів. Він сказав: “Що, вона тебе вже заї ** ла?”, маючи на увазі Мирославу.

Відносини Мирослави і Богдана і правда були натягнуті. Вони часто сварилися, а в той день не поділили обруч.

Мама хлопчика сподівається, що її син не винен і слідство встановить справжнього вбивцю.

Але, як повідомив начальник Харківщини Андрій Рубель, ніякого чоловіка не було. Хлопчик залишається головним підозрюваним.

“Це все маячня, не слухайте. Під час допиту Богдан ні слова не сказав про іншого чоловіка”.

У поліції також підтвердили те, що хлопчик повернувся з вулиці і відразу виправ свій одяг.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мати підозрюваного у вбивстві 6-річної дівчинки заявила, що з дітьми був дорослий