facebook

Що потрібно з’їсти на ніч, щоб худнути уві сні

Що потрібно з’їсти на ніч, щоб худнути уві сні

Лікар-ендокринолог Анжеліка Чиж розповіла, які продукти можна їсти на ніч і при цьому худнути

Багато людей, які стежать за своєю фігурою, відмовляються від вечірніх прийомів їжі, обмежуючись однією склянкою кефіру. Але лікар ендокринолог Анжеліка Чиж відзначила, що деякі продукти можна їсти на ніч і вони допоможуть вам схуднути

Фахівець розповіла, щоб домогтися такого ефекту, потрібно дотримуватися двох основних принципів.

Перший полягає в тому, щоб перед сном з’їдати 2 білки відвареного курячого яйця, а другий каже, що потрібно лягти спати до 22.00.

Ендокринолог пояснила, що до 12 ночі в організмі відбувається вироблення соматотропного гормону, який і спалює жир. І якщо дотримуватися цих принципів, то вранці ваги покажуть на 300 грамів менше. Також

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чиж підкреслила, що навіть при самій жорсткій дієті не можна обмежувати певний ряд продуктів, щоб організм не піддавався серйозному стресу. В першу чергу, в раціоні повинні бути білки, їх можна знайти в рибі, нежирному м’ясі, яйцях, а також не забувайте про клітковину (овочі, зелень, фрукти). Плюс до всього, стежте за своїм водним балансом. Нагадаємо, що багато людей в процесі схуднення відмовляються від макаронних виробів, вважаючи, що вони лише додають вагу.

Але лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль не зовсім згодна з цим твердженням, оскільки завжди важливо вибирати якісні макарони.

Раніше видання “Коментарі” повідомляло, що багато жінок намагаються скинути зайву вагу, тому сідають на жорсткі дієти, не усвідомлюючи, наскільки це небезпечно для здоров’я. Австралійський дієтолог Сьюзі Баррел розповіла, як схуднути, дотримуючись всього декількох ранкових звичок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що потрібно з’їсти на ніч, щоб худнути уві сні