facebook

“Дуже страшне ДТП” загинула молода сім’я з 2-річним Михайликом, подробиці трагедії відео доповнення

Аварія, яка сталася в Хмельницькому районі 1 серпня, сколихнула багатьох людей. У ній загинула вся сім’я разом з 2-річною дитиною.

У скоєному підозрюють патрульного, який був за кермом іншого автомобіля.
Журналістка vsim.ua дізналася, хто загинув в страшній ДТП, а також інші деталі, про які повідомляють правоохоронці.
“Дуже страшне ДТП”, “до сих пір не можу прийти в себе” – такими словами очевидці описують аварію, яка сталася в Хмельницькому районі. Трагедія сталася в неділю, 1 серпня, неподалік Красилів. Там зіткнулися два автомобілі – «Mercedes E 200» і «Dacia Logan».

Слідство попередньо встановило – водій «Mercedes» виїхав на зустрічну смугу. Таким чином сталося зіткнення з іншою машиною, в якій їхали троє жителів Львова – чоловік, дружина і їх 2-річний син. В результаті, всі троє загинули на місці події.

Тим часом правоохоронці з’ясували інший факт – за кермом «Mercedes» перебував інспектор сектора реагування патрульної поліції. Його затримали і вже повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох осіб (частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України).

Зараз вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від посади. Досудовим розслідуванням займається теруправління ГБР в місті Хмельницькому. Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нестерпно пережити таке”
Журналістка vsim.ua дізналася про тих, хто загинув. У машині був 38-річний Андрій, його дружина 39-річна Алла і їх 2-річний син Міша. Всі разом їхали з відпочинку в рідне місто Алли, в Рівному. Про все це розповіла сестра загиблої – Катерина.

Я за своє життя поховала батьків. Уже й сестру. Нестерпно пережити таке, – каже Катерина.
Загалом сім’я львів’ян складалася з 4 чоловік. У них залишилася 16-річна дочка Дарина. Загиблий Андрій був її вітчимом. Дівчинка мала їхати на відпочинок з ними. “У момент мама відпустила її до друзів, в інше місто”, – розповіла сестра загиблої.

Сім’я жила в самому Львові. Андрій займався своєю справою – виготовленням меблів. Алла була в декретній відпустці, адже виховувала 2-річного Михайла. Колишня колега по роботі жінки розповіла, що до вагітності, вона працювала землевпорядником.

Я дізналася з соцмереж про цю аварію. Ми з Аллою працювали разом 3-4 роки тому, в її переїзду до Львівської області, – каже її колишня колега Вікторія.

Сестра загиблої Алли розповіла, що всіх трьох поховали вчора, 3 серпня. Сім’я спочиватиме на одному з кладовищ Львова.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Дуже страшне ДТП” загинула молода сім’я з 2-річним Михайликом, подробиці трагедії відео доповнення