facebook

“Це зрада”: Ротару виступить для росіян, фанати обурені

“Це зрада”: Ротару виступить для росіян, фанати обурені

Українська співачка Софія Ротару виступить на фестивалі “Нова хвиля” у Сочі, а на наступний день – на концерті до Дня Незалежності України. Українські фанати співачки обурені.

Анонс виступу Ротару на Новій хвилі був опублікований 5 серпня на сторінці фестивалю у Instagram. Згідно з інформацією на офіційному сайті фестивалю, Ротару вийде на сцену двічі – 19-го і 23 серпня, у “Ювілейний вечір Миколи Баскова”.

У коментарях користувачі Instagram обурюються:

  • “Що вона в Росії забула? Гроші закінчилися?”
  • “Її ще там не вистачало”.
  • “Це зрада”.
  • “Найцікавіше, що 19 вона буде виступати в Сочі з піснею російською мовою, а 24 з українською піснею на Дні Незалежності. Чому їй можна, а іншим артистам не можна? Групі Green Grey ОП спочатку надіслав запрошення, а потім відкликав через те, що вони російською співають”.
  • Також на сцені “Нової хвилі” у різні дні виступлять українські виконавці Макс Барських, Таїсія Повалій, Maruv і українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода, які проживають в Росії. Анонси їх виступів поки не оприлюднені на сторінці фестивалю у Instagram.Зазначимо, до 2014 року “Нова хвиля” проходила в Юрмалі (Латвія). З 2015 року фестиваль проходить в Сочі. Його перенесли в Росію в зв’язку з забороною в’їзду до Латвії багатьом російським виконавцям, які підтримали агресію РФ в Україні.

    Нагадаємо, 24 серпня на стадіоні “Олімпійський” в Києві відбудеться масштабний вечірній концерт “День Незалежності країни”. На ньому виступлять понад 30 артистів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Це зрада”: Ротару виступить для росіян, фанати обурені