facebook

Представниці яких знаків Зодіаку зводять з розуму чоловіків

Існують жінки, які приваблюють погляди всіх оточуючих чоловіків. «Що вони всі в ній знайшли», – знизують плечима менш щасливі суперниці.

Представниці яких знаків Зодіаку зводять з розуму чоловіків

Існують жінки, які залучають погляди всіх оточуючих їх чоловіків. «Що вони все в ній знайшли», – знизують плечима менш щасливі суперниці. Дійсно, ці жінки буквально зводять з розуму сильну половину людства. При цьому, вони не обов’язково відрізняються видатними зовнішніми даними. Можна назвати це чарівністю, жіночої привабливістю, харизмою. А поети і письменники говорять про них «фатальна жінка».

Астрологи розповідають під якими знаками Зодіаку найчастіше народжуються такі фатальні красуні.

Скорпіон

Залишитися непоміченими Скорпіони просто не можуть, у них настільки сильна енергетика, що їм зовсім не потрібно докладати зусиль, щоб привернути увагу оточуючих. Вони мають унікальну харизму і сексуальність. Ці дівчата болісно ставляться до брехні і ніколи не прощають зради. Ображати Скорпіонів не рекомендується, за загадковою усмішкою ховається гостре жало.

Овен

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка-Овен просто випромінює енергію пристрасті і щастя. Чоловіки не можуть встояти перед її темпераментом і сильним безкомпромісним характером. До того ж, Овни приділяють чимало уваги своєму зовнішньому вигляду і фізичній формі, а також догляду за волоссям, які вважають своїм секретною зброєю спокушання. Схильна до миттєвим поривам, під впливом емоцій може наламати дров. Завжди відстоює свою думку, може бути розважлива в своїх діях. При цьому вважає, що вона зовсім не стерво, не любить маніпуляцій, і все, що думає про людину краще висловити йому в обличчя.

Лев

Левиця – природжена світська дама, і виглядає такою навіть в домашньому халаті. Гордовита постава, що вабить гордовитий погляд, з першого погляду не виникає сумнівів, хто перед вами. Її запити досить скромні, подібно Уінстона Черчилля, вона готова задовольнятися найкращим. Обожнює чоловіче суспільство і не відчуває нестачі в увазі. Виглядає досить врівноваженою і ніколи не опуститися до скандалу на людях, але вирватися з її кігтиків зовсім не просто.

Водолій

Жінки-Водолії залучають чоловіків своєю дивною неземною красою. Вони рідко дотримуються моди, в одязі керуються виключно свого смаку, часто виглядають екстравагантно. Часто бувають дійсно гарними – у них чуттєві губи й виразні очі. Іноді справляють враження холодних і злегка відсторонених. Люблять покапризничать і можуть влаштувати скандал на рівному місці. Самі емоційно в нього не втягуються, а ваші почуття їх не дуже цікавлять.

Риби

Жінки-Риби зачаровують чоловіків своєю ніжною, витонченою красою та, на перший погляд, тихим, скромним і часто інфантильним характером. Це жінка-дитина, яку хочеться оберігати і захищати. Тургенєвські панянки, на щоках яких грає сором’язливий рум’янець, якщо в їх присутності розповіли непристойний анекдот. Їм нічого не варто пустити сльозу, а можливо навіть впасти без почуттів. Насправді, вони прекрасні актриси. Це та сама шия, яка віртуозно крутить чоловіком на всі боки. Він буде танцювати під її дудку, сам не помічаючи, що відбувається, та ще й відчувати почуття провини, що не дуже старанно це робить.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Представниці яких знаків Зодіаку зводять з розуму чоловіків