facebook

Саме такою буде перемога України: знаменитий історик сказав, коли настане переломний момент

Саме такою буде перемога України: знаменитий історик сказав, коли настане переломний момент

же 150 днів Росія безуспішно намагається перемогти у війні, яку розв’язала в Україні. Однак її поразка неминуча і настане вона тоді, коли президент країни-агресора Володимир Путін усвідомить, що війна шкідлива для нього особисто.

Таку думку висловив американський письменник та історик, який спеціалізується на історії Центральної та Східної Європи.

Він констатував, що Путін намагається перекласти усі політичні проблеми Росії на Україну.

“Усі проблеми, які він сам створив для своєї країни, він намагається перекласти на Україну. Це було в 2014-му і в 2022 році те ж саме. Цього року чи можливо в 2023-му це обернеться провалом. Проблема Росії розкриється в її нездатності перемогти в Україні. І в якийсь момент Путін зрозуміє, що це стосується особисто його”, – каже історик.

Тімоті Снайдер додав, що саме такою буде перемога України – коли наслідки війни матимуть для Путіна особисте значення. Однак назвати часові рамки, коли це може статися, важко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Путін може довго розповідати про перемоги в Україні, що неправда, тому що вони програють. Якоїсь миті він зрозуміє, що це не працює, і тоді війна закінчиться. Почнеться діалог. Тож я не можу вам точно описати, який буде перемога України, які території та хто контролюватиме. Але путін зрозуміє, що війна, виявляється, шкідлива для нього особисто”, – резюмував він.

Як повідомляв “Апостроф”, у прес-службі Пентагону США заявили, що повномасштабна війна між Росією та Україною перебуває на вирішальній стадії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Саме такою буде перемога України: знаменитий історик сказав, коли настане переломний момент