facebook

Сім’я їхала на відпочинок, але потрапила в смертельне ДТП: Мама двох дітей загинула на місці

На Луганщині на в’їзді в місто Сватове ціла сім’я потрапила в страшну аварію. Мама двох дітей Алла Рева загинула на місці, а її старший син з серйозними травмами був доставлений в лікарню. Чоловік, який перебував за кермом, теж постраждав.

Молода мати загинула, син і чоловік потрапили до лікарні
Трагедія сталася у вівторок, 10 серпня, на трасі Сватове – Чугуїв. Близько 9:00 ранку на дорозі лоб в лоб зіткнулися ВАЗ 2105 і Skoda Kodiaq. Від удару Skoda вилетіла в кювет, а у ВАЗа відірвало пасажирські двері, сам автомобіль перетворився на купу металу.

У ВАЗі їхала сім’я: 28-річна Алла Рева, її 9-річний старший син Денис Рева і 30-річний цивільний чоловік – Дмитро Куліш, він був за кермом. Жінка загинула на місці.

В той день родина вирушила відпочити – вівторок вони всі разом збиралися провести на рибалці. Не було з ними тільки 3-річної доньки Софійки – дівчинка була в садку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дениска отримав сильні травми, йому вже провели операцію, і в середу відправили в обласну лікарню. А у Дмитра роздроблені кістки тазу, йому і голову зашивали, є численні травми. Йому ще належить довге лікування і реабілітація “

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сім’я їхала на відпочинок, але потрапила в смертельне ДТП: Мама двох дітей загинула на місці