facebook

Під час і після анорексії – фотографії людей, яким вдалося вижити

Анорексія – дуже серйозний психічний розлад, який часто призводить до летального результату.

Люди, хворі анорексією, в буквальному сенсі вмирають від голоду і виснаження, при цьому маючи доступ до їжі. Анорексія займає третє місце в світі серед хронічних захворювань підлітків. Щорічно багато з них помирають, бо не можуть почати їсти і відновити вагу. Героям нашої збірки, на щастя, вдалося перемогти цю страшну хворобу і повернутися до нормального життя. Подивися, як вони змінилися!

Маргариту Барбері, юну балерину, соромили в балетній школі: їй дали кличку «Гігантські стегна». Дівчина була впевнена, що балет — головна справа її життя, і почала худнути. Вона встигла зупинитися в останній момент. Зараз Маргарита продовжує танцювати і зовсім не турбується про те, що її стегна можуть не відповідати суворим балетним стандартам — у світі багато інших танців!

Різниця в один рік. «Я знаю, що ви втратили себе, але я також знаю, що себе можна врятувати! Все можна повернути назад»

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Метью Бут пережив клінічну смерть.Саме після цього почався його шлях до одужання. На щастя, лікарі встигли йому допомогти.

У надії скинути останні «зайві» грами Еллі Литсов заборонила собі не тільки їсти, а й пити. Її доставили в лікарню при смерті, в крайньому ступені виснаження і зневоднення.

Лінн Стронберг примудрялися виживати,споживаючи всього 400 калорій в день, в результаті її серце перестало нормально працювати — з ризиком інфаркту дівчина потрапила в лікарню. Зараз вона здорова і щаслива. І займається бодібілдінгом.

«У мене більше немає страху. Я не збираюся носити якісь спеціальні речі або вдаватися до інших хитрощів, щоб здаватися худіша, ніж я є насправді. Той, хто на мене дивиться, може вважати мене неідеальної — мені плювати!»

Джоді-чи Нейл захворіла на анорексію після того, як її кращий друг загинув в автокатастрофі. Справитися з хворобою їй допомогло повідомлення лікарів про те, що і вона теж скоро помре.

Лікарі давали Хейлі Уальд всього 10 днів на те, щоб прийняти доленосне рішення: вона була настільки виснажена, що довше просто не прожила б. Зараз вона одужала і народила чудового сина.

Ніколь Кінг запропонували попрощатися з рідними і близькими: у неї почалася поліорганна недостатність — внутрішні органи відмовляли, лікарі майже не давали їй шансів на життя. Але дівчина вижила. І зуміла стати чемпіонкою з бодібілдингу!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під час і після анорексії – фотографії людей, яким вдалося вижити