facebook

Троє українців у Польщі побили свого земляка, бо той зробив їм зауваження

На прохання слідчих та прокурора суд тимчасово заарештував трьох громадян України, які жорстоко побили свого співвітчизника у Радомському.

У ніч з 15 на 16 серпня 2021 року черговий поліцейський отримав інформацію про те, що побитого чоловіка доставили до лікарні. Виявилося, що йому терміново потрібно було зробити операцію, щоб врятувати життя. Справою негайно зайнялися правоохоронці, які затримали трьох нападників віком 26, 31 та 33 роки.

Громадяни України були заарештовані 16 серпня. Згідно з висновками офіцерів, побиття відбулося в м. Радомсько, на приватній території, де жили іноземці.

Агресори повалили свою жертву на землю, після чого почали бити чоловіка та копати ногами по всьому тілу, особливо по грудях та животі. Все вказує на те, що між чоловіками відбулася сварка. Швидше за все, зловмисникам не сподобалося, як жертва зазначила, що вони занадто голосно слухають музику. Зазначимо, що учасники цього інциденту були п’яні.

Чоловіків будуть притягувати до суду за їхню безвідповідальну поведінку. За такий злочин їм загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Троє українців у Польщі побили свого земляка, бо той зробив їм зауваження