facebook

Країну накрив потужний шторм: де будуть лити грозові дощі

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру – до 20 м/с.

Погода в Україні 21 квітня буде місцями морозною. Синоптики прогнозують дощі, грози та сильні заморозки. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру у південних, східних та центральних областях – до 15-20 м/с. У Івано-Франківській області оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

У західних областях синоптики прогнозують заморозки 0-3 градуси. Там оголосили І рівень небезпечності. У багатьох областях України синоптики прогнозують дощі та грози.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода 21 квітня
В Україні 21 квітня буде хмарно. У цей день синоптики прогнозують дощі у багатьох областях України. Вітер в цей день буде північний та північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“У західних областях температура вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 9-14° тепла. На решті території помірні дощі, у Київській, Чернігівській, Черкаській, вночі і в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Сумській областях значні дощі, вдень на Лівобережжі грози; температура у Вінницькій, Житомирській, Київській та Черкаській областях вночі 3-8° тепла, вдень 7-12°, на решті території вночі 8-13°, вдень 13-18°, у східній частині до 23°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +1
За даними meteoprog, 21 квітня в Україні буде прохолодно, йтиме дощ. Найтепліше буде в Харківській області. Там температура повітря підвищиться до +12…+22 градусів. Найхолодніше буде у Львівській та Закарпатській областях. Там температура повітря підвищиться до +2…+11 градусів.

Погода 21 квітня у Києві
У Києві 21 квітня буде сильний дощ. У цей день вітер буде північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру – до 18 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

“Температура вночі 3-8° тепла, вдень 7-12°; Києві вночі 5-7°, вдень 7-9° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Країну накрив потужний шторм: де будуть лити грозові дощі