facebook

Ми не можемо залишитися осторонь та мусимо допомогти франківцю, який ціною свого життя оберігав нас. РЕПОСТ

Франківський доброволець-розвідник, в якого під час проведення АТО влучило 19 осколків, потребує нашої матеріальної допомоги ФОТО

Пост про заклик допомогти важкопораненому героєві з обласного центру Прикарпаття розмістив у соціальній мережі Фейсбук активіст Станислав Кушнаров. Чоловік повідомляє, що попри майже 7 років реабілітації, Олег Сухарєв і далі потребує медичної допомоги:

ДОПОМОГА ДОБРОВОЛЬЦЮ! РЕПОСТ!

Наш старий знайомий та новий підопічний Герой – 30-річний івано-франківець Олег Сухарєв, колишній доброволець батальйону «Айдар»! Добре відомий багатьом волонтерам та ветеранам як «Сухарик».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я особисто познайомився з Олегом у 2014 році, десь через півроку після його поранення. Хто не знає – скажу про кілька моментів з його боротьби за Україну. Олег брав активну участь у Революції Гідності (18 сотня), у тому числі в найгарячіші дні, коли віджав автомобіль-водомет у міліції. На початку АТО вирушив на Схід у найпершому складі батальйону «Айдар» ще тоді, коли толком не було ані зброї, ані спорядження.

У відео, що гуляє просторами інтернету, Олег у «кенгурушці» з автоматом бере участь у розгоні російських найманців, що заблокували колону ЗСУ в Старобільську. Потім почалися заміси у Новоайдарі, Металісті, Щасті… А потім у Лутугіно, де 27 липня 2014 року у нього влучило 19 осколків. Тоді він ледве уцілів. Втратив багато крові, але вижив.

Трохи підлікувався у шпиталях, потім у приватній клініці йому рятували кінцівки – відновлювали 4 см дефекту стегнової кістки та 12 см дефекту плечової. Дефект плеча 12 см практично ніхто не відновлює, проте завдяки лікарям та волонтерам цей фрагмент кістки таки було відновлено – і це сміливо можна назвати одним з «рекордів» відновної хірургії.

Проте лікування не йшло гладко, як і зазвичай при лікуванні таких складних травм. Були складності, зокрема перелом відновленої кістки та неправильне зрощення. Є проблеми і з ногою, які виявилися вже під час активного навантаження. Утім, у 2017 році Олег був вимушений повертатися до звичайного життя – працювати та займатися сім’єю. А у 2020 році він став батьком маленької чарівної дівчинки. Це спонукало його поринути у працю ще більше.

Зараз він працює водієм. Але проблеми з рукою і ногою є та потребують коригуючих операцій аби деформація кінцівок не заважала Олегові гідно жити, як і заслуговує наш справжній Герой!

МИ НЕ МОЖЕМО ЗАЛИШИТИСЯ ОСТОРОНЬ ТА МУСИМО ДОПОМОГТИ ОЛЕГУ!За виконання потрібних операцій береться приватний лікар, д.мед.н. ортопед-травматолог вищої категорії Володимир Оксимець, який лікував Олега раніше і як ніхто знає особливості наслідків його поранень та яким чином їх долати.

Спочатку слід зайнятися рукою – виконати корекцію плечової кістку з застосуванням апарату Ілізарова. Діагноз: неправильно зрощений перелом плечової кістки з кутовою деформацією. Вартість двохетапного лікування (попередня!) становить 127 250 грн.

І ми починаємо збір пожертв!Картка ГО«Єдність та допомога» для збору пожертв на лікування Олега Сухарєва:

5169 3324 3003 3905, ПриватБанк (Станіслав Кушнаров).

Для юридичних осіб – надамо поточний рахунок ГО. СУХАРИК, АЙДАР! Герой, який має бути здоровим та щасливим!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ми не можемо залишитися осторонь та мусимо допомогти франківцю, який ціною свого життя оберігав нас. РЕПОСТ