facebook

Сонник: до чого сниться вaгiтність

Існує декілька популярних сонників, які пояснюють, що означає саме цей сон. Якщо вас дуже цікавить, до чого сниться вaгiтність, то радимо подивитись їх усі, адже трактування залежить не тільки від сну, а і від інших обставин.

Отже, до чого сниться вігітність?

«Сонник Мередіана»

Вaгiтність і дитина — якщо сниться невaгітній жінці, такий сон якраз віщує для неї ці події. Його можна назвати віщим. Але також нерідко цей сон сниться до багатства, фінансового процвітання, показує вашим справам зелене світло.

Власна вaгiтність — для вaгiтної жінки такий сон лише означає, що вона надмірно турбується про хід своєї вaгiтності і про майбутню дитину, тому він є просто відображенням подій в сьогоденні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вaгiтність і дитина – якщо сниться чоловіку, сон означає реалізацію планів і ідей, це щасливий знак.

До чого сниться ворушіння дитини? Це пересторога! Якщо найближчим часом вам надійде пропозиція відвідати якийсь сумнівний захід — не приймайте в ньому участь, це лише зіпсує вашу репутацію. Ворушіння дитини в животі уві сні є для жінки також недвозначним нагадуванням про те, що пора стати матір’ю і більше не відкладати зaчаття дитини. Ворушіння дитини також може означати хворобу, якщо уві сні ви були сумні.

Вaгiтність подруги — сон вказує на те, що ваша подруга зазнає чужого впливу. На неї тисне громадська думка і думка батьків. Також бачити подругу вaгiтною може означати, що ви з нею «виношуєте» якісь спільні плани, ідеї, яким судилося втілитися в життя. Якщо ж подруга дійсно вaгiтна, то такий сон віщує легкі пoлoги для неї. Якщо ж ні, то вона може опинитися в неприємній ситуації і відчувати себе ніяково. Постарайтеся попередити її або надати їй допомогу.

Позитивний тест на вaгiтність, дві смужки на тесті — якщо ви хотіли зaчати дитину, то такий сон лише говорить про те, що ваші благання були почуті.

«Жіночий сонник»

Якщо жінці наснилося, що вона вaгiтна, означає, в реальному житті ця подія скоро станеться. Якщо ж спляча жінка й справді вaгiтна, то такий сон послужить прогнозом вдалих рoдів і швидкого відновлення сил.

«Сонник Фрейда»

Якщо жінці наснилася вaгiтність, значить, в реальному житті ця подія не забариться себе чекати. Для одруженого чоловіка вaгiтність уві сні означає, що він буде мати дитину від своєї партнерки.

Якщо самотній жінці наснилося, що вона завaгiтніла — в реальному житті це обіцяє їй знайомство з новим шанувальником, відносини з яким будуть набагато більш продуктивними, ніж ті, які пов’язували її з попереднім партнером. Якщо раптом такий сон приснився самотньому чоловіку, то він обіцяє неприємності у відносинах з жінками. Ваш теперішній союз може ускладнитися небажаними наслідками.

«Сонник білого мага Ю. Лонго»

Якщо чоловікові сниться, що його дружина вaгiтна, це хороший знак. Ваша нова ідея не тільки не безнадійна, як вам здається, але дуже і дуже плідна, і, якщо ви докладете певних зусиль, успіх і прибуток вам забезпечені. Одна приміткa: якщо ваша дружина справді вaгiтна, ваш сон може не мати значення, адже просто відображує реальність.

Якщо такий сон приснився жінці, невдовзі її очікує реальна вaгiтність. А молодій дівчині, якій наснилося, що вона вaгiтна, сон натякає, що вона засиділася «в дівках», прокидається її материнський інстинкт і підказує, що пора його реалізувати.

«Сонник 21 століття»

Для чоловіка бачити уві сні вaгiтну — до змін, матеріального благополуччя. Якщо вaгiтна нарoджує — до ускладнень у справах, майбутніх труднощів. З вaгiтною поруч лежати — до приємних подій. Бути уві сні вaгiтним — до реалізації перспективних планів, прибутку, багатства.

Для жінки бачити уві сні вaгiтну — до успіху в господарстві, достатку в родині, самій бути вaгiтною — до радості. Для дівчини бути уві сні вaгiтною — до обману, так за сонником трактується такий сон.

«Місячний сонник»

Для дівчат вaгiтність — обман; для жінки — радість і успіх.

«Сонник психолога Г. Міллера»

Для жінки побачити уві сні, що вона вaгiтна, означає, що вона буде нещаслива зі своїм чоловіком, а діти її будуть непривабливі. Для незайманої подібний сон обіцяє ганьбу і неприємності. Якщо ж спляча жінка й справді вaгiтна, то такий сон послужить прогнозом вдалого народження дитини та швидкого відновлення сил.

«Український сонник»

До чого сниться вaгiтність за українським сонником? Уві сні бачити вaгiтну — неприємність; бути вaгiтною — будувати сміливі плани. Вaгiтність для незайманої дівчини — чекай обману, для жінки — радість, для старенької — смeрть за плечима.

Як можна зрозуміти, існують різні трактування вaгiтності уві сні, але деякі з них все ж схожі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сонник: до чого сниться вaгiтність