facebook

У лісі, де загинув Гонгадзе, згвалтували 16-річну дівчину

У лісі Таращанського району Київської області чоловік зґвалтував 16-річну дівчину, заздалегідь напоївши її горілкою. Крім самої дівчини, зловмисник взяв з собою в ліс трьох дітей до 10-ти років і також споював горілкою.

У лісі, де вбили Гонгадзе, згвалтували 16-річну дівчину

Про це журналістам ТСН розповіли правоохоронці ГУ Нацполіції Київської області. Попередньо відомо, що дівчина знала підозрюваного і села до нього в машину без примусу.

При цьому в автомобілі сидів також товариш зловмисника, який дорогою в ліс вирішив відмовитися від спільної поїздки. Він вийшов з машини та пішов пішки. Тоді водій заїхав в Таращу, запросив трьох малолітніх дітей покататися з ним і 16-річною пасажиркою. Отримавши від хлопчаків згоду, він відправився за горілкою. Уже в лісі чоловік почав примушувати дітей до вживання міцного спиртного напою.

Обставини самого факту зґвалтування не розголошуються, але в поліції відзначають, що діти не були присутні при скоєнні цього злочину. Зі свого боку сама постраждала відмовляється від версії, що була раніше знайома з насильником і стверджує, що він з другом силоміць посадили її в машину.

“Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Всі учасники встановлені та надають свідчення з приводу своїх версій і обставин події. Призначені відповідні судові експертизи, а також вживаються заходи, спрямовані на встановлення причин та умов, які послужили приводом до сексуального злочину”, – пояснили в правоохоронному відомстві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що Таращанський ліс отримав світову популярність після того, як у 2000 році тут був убитий і обезголовлений журналіст Георгій Гонгадзе. Через 20 років це вбивство залишається найбільшим злочином в історії незалежної України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У лісі, де загинув Гонгадзе, згвалтували 16-річну дівчину