facebook

У Києві по вулиці повз двометровий удав: втік від господині 5 днів тому (фото)

У Києві на вулиці помітили двометрового удава, який повз тротуаром в Голосіївському районі. Це виявилася змія, яка нещодавно втекла від господині, коли та “вигулювала” плазуна п’ять днів тому біля будівлі економічного факультету КНУ ім. Шевченка коло Експоцентру (ВДНГ).

Удава на прізвисько Антон виявив сусід власниці, йдеться 24 серпня в пабліку “Сусіди. Голосіїв” у Facebook.

Неотруйна змія знайшлася сьогодні недалеко від місця зникнення ще 19-го.

У мережі висловили думку, ручний удав, скоріш за все, всі ці дні не покидав цю територію, або просто “блукав” поблизу зеленої зони, де вислизнув від своєї господині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неотруйний ручний удав Антон став “зіркою” мережі (фото: facebook.com/groups / Сусіди. Голосіїв)

“Виліз там же і повз додому через дорогу. Його підібрали та зв’язалися з господинею”, – йдеться в публікації.

Також опубліковано фото з величезним удавом на пішохідній частині дороги між парканом і проїжджою частиною, якраз посеред тротуарчика, по якому проходять люди.

дав Антон близько двох метрів в довжину, новина про зникнення якого перелякала половину Голосіївки, вже знайдений (фото: facebook.com / Ірина Орлова)

Сьогодні втікача підібрали та повернули власниці.

Удав-втікач Антон знайдений на Голосіївці недалеко від ВДНГ (фото: facebook.com/groups / Сусіди. Голосіїв)

Потрібно сказати, що після цього повідомлення в пабліку багато користувачів мережі зітхнули з полегшенням – усвідомлення того, що величезна змія повзала в цьому районі, змушувала жителів столиці нервувати, і те, що удави неотруйні – не для всіх є вагомим аргументом для спокою.

Знайшла пост на сторінці господині удава, що вже Антоха знайшовся. Життя триває – можна спокійно гуляти природою! Але ця подія показала, що треба дивитися, куди йдеш, тому що завжди між травинками за листочком може лежати якийсь удав Антон…
Законом треба покарати господиню удава за недбалість не тільки до тварини, а до оточуючих людей, які проживають в Голосієво. Хто буде відповідати, якщо на дитину нападе? Неподалік дитячий садок, де удав загубився.
Знайшли чи ні? Бо тут половина мікрорайону бояться з дому вийти…
А нормальних домашніх тварин не можна заводити? Заводите змій і павуків, вони потім збігають, а про оточуючих людей ви, звичайно, не думаєте. Та я б від переляку б померла, зустрінь таке диво. А якщо дитина знайде?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві по вулиці повз двометровий удав: втік від господині 5 днів тому (фото)