facebook

Кінець війни в Україні: краще сядьте – все вирішиться до кінця 2029 року

Навіть не віриться

Астролог Влад Росс у своїх прогнозах звернув увагу на потенційний вплив “Диявольської комети” на динаміку військового конфлікту в Україні. Ґрунтуючись на ведичній астрології та аналізі натальної карти України, він зазначив, що поточний період, пов’язаний з Юпітером, завершиться до 8 листопада 2029 року, що може пролити світло на можливе вирішення конфлікту та подальше інтегрування країни до європейських структур. Про це розповів астролог у своєму відео на YouTube.

Згідно з Россом, “Диявольська комета”, що наближається до Землі і відома своїм зеленим хвостом, що символізує успіх, владу та світ, може відіграти ключову роль у зміні поточної ситуації. Він наголосив, що астрономічні явища, такі як комети, в історії часто асоціювалися зі значними змінами на Землі, включаючи тимчасове припинення воєнних конфліктів.

На думку астролога, найближчі мирні переговори в Швейцарії, що збігаються за часом з максимальним наближенням комети до Землі 2 червня, можуть стати тимчасовою заморозкою конфлікту або початком процесу мирного вирішення. Він також відзначив період ретроградності планети Марс, який, починаючи з 6 грудня 2024 року до 24 лютого 2025 року, може внести свої корективи в динаміку військових дій та політичних угод.

“Я чекаю на ретроградність Марса як ніхто цього року 6 грудня. А триватиме його ретроградність до 24.02.2025 року. Я думаю, що між 6 грудня і 24 лютого може вирішитися заморозка конфлікту”, – заявив Росс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слід зазначити, що астрологічні інтерпретації та їхній вплив на реальні події — це тема, яка викликає різні точки зору та обговорення. У той же час, астрологія продовжує привертати увагу як один із способів розуміння та прогнозування світових подій із давніх часів до наших днів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: краще сядьте – все вирішиться до кінця 2029 року