facebook

Святослав Вакарчук вперше став батьком: у співака народився син!

Святослав Вакарчук вперше став батьком! У 46-річного музиканта днями народився син.

Інформацію, яка 25 травня розповсюджується у мережі, РБК-Україна підтвердили у прес-службі гурту “Океан Ельзи”.

Як Святослав назвав сина
Свого сина популярний артист і громадський діяч назвав Іваном – на честь свого батька, Героя України Івана Олександровича, який покинув цей світ 4 квітня 2020 року.

Тато і мама маленького Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на приватне життя.

У команді новоспеченого татуся додали, що інформація щодо 19 серпня, як дати народження дитини (саме таку дату називають деякі ЗМІ), не відповідає дійсності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хто обраниця Вакарчука
Подейкують, що жінка, яка подарувала Святославу першого сина, працює в відомій кінопродюсерській компанії Radioactive, яка знімає реклами міжнародних брендів, кліпи та серіали.

Це власне й все, що відомо про обраницю співака.

Нагадаємо, напочатку літа Святослав Вакарчук шокував громадськість повідомленням про те, що він розлучився зі своєю цивільною дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив понад 20 років. Хоч вони і не були офіційно розписані, але вінчалися у церкві.

Разом з Лялею вони виховували доньку Діану від першого шлюбу Фонарьової з Володимиром Тарасюком. Спільних дітей у зіркового подружжя не було. Але сам Вакарчук завжди у всіх інтерв’ю називав Діану своєю донькою і стверджував, що пишається нею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Святослав Вакарчук вперше став батьком: у співака народився син!