facebook

“Чупакабра” повернулася: лисий звір з гострими зубами та кігтями потрапив у пастку

Мисливців найбільше здивував довжелезний хвіст, задертий догори, як антена.

У селі Рокитне на Рівненщині місцеві мисливці встановили капкан після того, як з дворів у селян почала масово зникати свійська птиця. Коли ж звіра упіймали – його вигляд спантеличив навіть досвідчених мисливців. Селяни ж впевнені, що це – “чупакабра”.

Про це йдеться 25 серпня в сюжеті ТСН.19:30.

Мешканець села Микола Ничипорук був приголомшений, коли побачив у себе на обійсті худющого звіра, майже без шерсті та з дивовижно довгим хвостом. “Хвіст у нього такий довгий, десь сантиметрів 70. І до верху, як антена, піднятий”, – розповідав він.

В той самий час у нього та сусідів щось почало вбивати свійську птицю. В когось не стало 13 курей, в когось — 6. Розповідають і про 19 качок, яких хижак подушив, але не з’їв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відтак пан Микола встановив на подвір’ї пастку на непроханого гостя. І звір таки у неї втрапив.

Подивитися на “чупакабру” збіглися усі сусіди. Людей дивував незвичайний вигляд передніх лап цього звіра, його довгі вуха і, як уже згадувалося, хвіст. Один з мисливців припустив, що це гібрид собаки та лисиці.

Фотографію дивного звіра оцінили експертним оком брати-мисливці Олександр та Юрій Ворони, які на двох мають близько сімдесяти років стажу полювання. Вони припустили, що на знімку — сильно виснажений шакал, який, можливо, хворий на сказ і через це позбувся шерсті.

Хоча ці тварини не притаманні для Рівненщини, але їх уже помічали у сусідніх областях. Точно визначити, що це за звір і на що хворий, могли б лише фахівці після розтину.

Тим часом селяни в Ракитному продовжують пильнувати за своєю живністю на господарстві. Припускають, що цей звір не був самітником. “Це самець. Ще має бути і самка, десь бачили щось таке подібне у нас і на кар’єрі”, – каже одна з місцевих мешканок.

Мисливці ж закликають людей бути обережними з подібними тваринами, адже вони можуть переносити хвороби. Тому про їх появу варто повідомляти відповідні служби.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Чупакабра” повернулася: лисий звір з гострими зубами та кігтями потрапив у пастку