facebook

Я не заспокоюся: Байден відреагував на звіт розвідки про походження Covid-19

Я не заспокоюся: Байден відреагував на звіт розвідки про походження Covid-19

Президент США Джо Байден відреагував на результати доповіді розвідки країни щодо походження коронавірусу. Співробітникам служби так і не вдалося встановити, де і коли з’явився коронавірус. Президент запевнив: США не будуть на цьому зупинятися.

Він вважає, що потрібно знайти відповідь на це запитання, йдеться у заяві очільника держави, опублікованій на сайті Білого дому.

– Світ заслуговує відповідей, і я не заспокоюся, доки ми їх не отримаємо. Відповідальні країни не ухиляться від таких обов’язків перед іншими державами світу, – зазначив Джо Байден.

За його словами, Китай, де вперше зафіксували випадки вірусу, усіма можливими способами перешкоджав розслідуванню походження коронавірусу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– До цього дня КНР продовжує відкидати заклики до прозорості і приховувати інформацію, навіть попри те, що кількість  жертв цієї пандемії продовжує зростати, – додав президент.

ВООЗ створює нову групу для з’ясування походження коронавірусу

США продовжить працювати у цьому напрямку, чинитиме тиск на Китай, щоб все-таки дізнатися, де і коли з’явився коронавірус.

– Ми також продовжимо чинити тиск на КНР, щоб вона дотримувалася наукових норм і стандартів, зокрема обміну інформацією та даними з перших днів пандемії, протоколами, пов’язаними з біобезпекою, та інформацією від популяцій тварин, – підсумував він.

Уже майже два роки минуло відтоді, як на планеті виявили коронавірус. Однак науковцям поки що не вдалося знайти відповідь на за питання про його походження. Дослідження тривають.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Я не заспокоюся: Байден відреагував на звіт розвідки про походження Covid-19