facebook

Від COVID-19 загинула 30-річна вагітна жінка: “Бракує слів, які б могли зменшити біль” Вічна пам’ять

У Рівному померла молода вагітна жінка. Їй було лише 30 років, вона була родом із с.Річки на Рівненщині. Про трагічний випадок під час брифінгу повідомив директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсянник.

“Цей випадок нам відомий. Пацієнтка отримувала лікування у лікувально-профілактичному закладі, проте запобігти розвитку хвороби нам не вдалося, хоча ми постійно контролювали цей процес”, – запевнив чоловік.

Як стало відомо згодом, жінка з першого дня перебування на стаціонарному лікуванні почувала себе дуже погано і була у важкому стані, лікарі запевняють, що зробили все можливе, але врятувати ослаблений хворобою організм молодої жінки не вдалося. Інформації про те, яким штамом коронавірусу хворіла жінка, наразі немає.

Користувачів соцмереж обурив цей випадок. Чимало людей вважають, що коронавірус міг лише стати виправданням імовірні лікарській помилці, однак, щоб розвіяти ці підозри, розпочате службове розслідування за фактом смерті молодої вагітної жінки, під час якого буде встановлено, чи дійсно лікарі зробили усе можливе задля її порятунку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Від COVID-19 загинула 30-річна вагітна жінка: “Бракує слів, які б могли зменшити біль” Вічна пам’ять