facebook

Чому сняться покійні родичі: про що вони нас хочуть попередити

Коли вмирає родич або близький друг, то для будь-якого це стає справжнім ударом, важким випробуванням, пише джерело.

Якою б сильною не була людина, але їй буде непросто, особливо перший час. І неважливо, що в світі залишилися мільярди інших людей. Коли йде близька людина — наше життя порожніє, ми відчуваємо самотність.

Але часом померлі родичі і близькі друзі приходять до нас у снах. Вони як би провідують нас, щоб подивитися, як ми справляємося.

Людство накопичило чималий досвід подібних «віртуальних» зустрічей. Тому ми сьогодні постараємося розібратися в причинах появи в наших сновидіннях померлих, і не будемо списувати це тільки на роботу підсвідомості.

Уві сні себе контролювати складно, тому потрібно намагатися запам’ятати максимум деталей як побаченого, так і почутого. Кажуть, що за покійником не можна слідувати, адже це передвістя провалу, хвороби або навіть смерті.
Взагалі поширена думка, що померлий приходить уві сні, щоб дати живому певну інформацію — або попередити про щось, або навіть підтримати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В одній зі старих слов’янських енциклопедій рекомендується подивитися на ноги небіжчика. Якщо їх немає, а замість кінцівок стирчать копита — значить це «балується» нечиста сила, а тому потрібно проганяти нечисть, хреститися і читати молитви.

Все ж і сучасні, і стародавні тлумачі снів не могли прийти до спільної думки, до хорошого або до поганого призводить поява померлого уві сні. Тому ми наведемо ті тлумачення, які вдалося знайти.

1. Сучасний сонник. Гряде новий життєвий період. А ось побачити плачучого мерця — до сварок.

2. Східний сонник. Побачиш мерця — чекай проблем зі здоров’ям.

3. Імператорський сонник. Минуле не дає тобі спокою, відпусти його.

4. Сонник крилатих фраз. Важкі часи наближаються до завершення. Попереду тебе чекає нове життя.

5. Італійський сонник. Гряде серйозна сварка з друзями.

6. Велесовий сонник. Ти відчуваєш почуття сорому і провини перед покійним, тому він відвідує тебе.

7. Сонник Феломени. Поцілувати покійника уві сні — до умиротворення в житті.

8. Сонник Ванги. Приснився померлий батько — загрузнеш в боргах. Наснилася друга половинка — не сповнить обіцянку, яку їй давав.

Часто померлі близькі люди сняться просто тому, що ти не можеш змиритися з їх смертю. Але ж минулого не змінити. Перестань жити спогадами і більше уваги приділяй реальному життю.

В народі прийнято вважати, що поява покійника уві сні — це ознака скорої зміни погоди.

Можливо померлі нагадують вам про себе і це є прямим проханням відвідати їхню могилу на поставити у церкві свічку за їх упокій.

Не бігай по ведунам, знахарям та екстрасенсам. Так ти не тільки не допоможеш собі, але і втратиш час, гроші і нерви. Якщо померлий з’являється в твоїх снах — значить ти його пам’ятаєш.

Ніхто не може довести або спростувати існування загробного світу. Якщо в твоїй релігії це можливо — помолися за покійного. Така молитва принесе заспокоєння і в твоє життя.

А тобі снився мертвий родич? До чого це призвело?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому сняться покійні родичі: про що вони нас хочуть попередити