facebook

“Загорнула свою дитину в рушник і поклала обличчям вниз у дитячу ванночку” Суд відправив горе-матір за ґрати

“Загорнула свою дитину в рушник і поклала обличчям вниз у дитячу ванночку” Суд відправив горе-матір за ґрати

У Миколаєві до двох років в’язниці суд засудив жінку, яка в травні 2021 року вбила новонароджену дівчинку. Матір загорнула свою дитину в рушник і поклала обличчям вниз у дитячу ванночку, накидавши зверху брудних речей. У підсумку дівчинка задихнулася.

Справу розглядав Центральний райсуд Миколаєва. У вирокові, який був опублікований у Єдиному реєстрі судових рішень, сказано, що уродженка Миколаївської області про вагітність дізналася приблизно в серпні-2020, але нікому про це не повідомила і на облік не стала.

Відомо, що у злочинниці на той момент уже було п’ятеро дітей. Як розповіла сама жінка, вбивати дитину вона нібито не збиралася, але зазнавала фінансових труднощів і планувала залишити в пологовому будинку. А про вагітність не розповіла, щоб члени сім’ї не змусили її зробити аборт.

Здорову дівчинку вона народила 3 травня у ванній кімнаті своєї квартири. Породілля голосно ввімкнула музику, “щоб не налякати інших дітей”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новонароджену матір ховала і від рідних, і від поліцейських, які приїхали на виклик через синці на обличчях інших дітей. Перед тим, як копи прийшли в квартиру, породілля “сховала” малятко у ванній під купою одягу.

Смерть дівчинки розкрилася через два дні, коли в будинок прийшла соціальна працівниця. Тіло новонародженої, яке весь цей час перебувало в квартирі, виявили співробітники швидкої допомоги та поліції.

У суді жінка потім зізналася в скоєному, але просила не карати її суворо, оскільки вона не бажала смерті дитини і “не розуміє, як таке могло статися”.

Її визнали винною за ст. 117 Кримінального кодексу (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів.

Як раніше писав OBOZREVATEL, правозахисниця розповіла, що в Миколаївській області чоловік душив дружину до напівпритомності на очах у малолітнього сина, а згодом викрав дитину. Жінка судиться з чоловіком за право виховувати хлопчика.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Загорнула свою дитину в рушник і поклала обличчям вниз у дитячу ванночку” Суд відправив горе-матір за ґрати