facebook

Учасниця шоу «Холостяк» Настя Слюсар розповіла про те, чому виникали часті конфлікти з іншими учасницями і як сприйняв її участь у проекті син

Учасниця восьмого сезону романтичного реаліті «Холостяк» (СТБ) Настя Слюсар здивувала Рождена Ануси, ще на першій вечірці.

Тоді замість дівчини в лімузині приїхав її … телефон з повідомленням. Настя написала Холостякові, що не зможе бути присутньою на заході, так як відзначає день народження разом з сином.

Заінтригований Рожден після вечірки особисто поїхав до дівчини додому, щоб привітати зі святом і забрати на проект.

Про те, чому виникали часті конфлікти з іншими учасницями і як сприйняв син її участь в шоу, Настя розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «ФАКТАМ».

– Пам’ятаю, я перебувала в одному зі столичних торгових центрів, коли мені подзвонили і сказали, що мене беруть на шоу «Холостяк», – каже Настя. – Це був такий вереск на весь торговий центр! Ніхто не розумів, що відбувається, всі дивилися на мене, а я, перебуваючи в ейфорії, кричала: «Пройшла, пройшла!» Потім почала думати, як все спланувати, на кого залишити маленького Матвія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– На перше побачення ви так і не приїхали …

– Я дуже нервувала в той день. Мені здавалося, Рожден побачить, що замість мене в машині телефон, і скаже: «Ну все, йди». Але я пообіцяла синові: всі дні народження буду відзначати з ним, і немає такої людини, заради якої я порушу дане слово.

Пам’ятаю, не спала до шостої ранку, тому що чекала рішення Рождена. Коли ж він надіслав мені по вайберу фото троянди, я заснула буквально через три секунди.

– Чи не боялися, що Холостяк негативно відреагує на те, що у вас є дитина?

– Звичайно, боялася. І якби його така новина злякала, це було б нормально, тому що 80 відсотків чоловіків відреагували б точно так же. Але рождена це не зупинило.

– З ким і де ви дивилися першу вечірку?

– В будинку з батьками. Страшно переживала. Але з мамою і татом погано дивитися, краще з друзями. Батьки завжди будуть виховувати і підказувати: там не те зробила, тут не те сказала …

– Вони і побачення, напевно, критикували?

– Ясна річ … – На яке з побачень інших учасниць ви б хотіли потрапити самі? – Хотіла б полетіти з Рожденом удвох в Єгипет. Цим Єгиптом марили всі. Але як правильно на пост-шоу сказала Аня: «Якби у мене було три дні з людиною, ми б стали близькі».

Настя: «Дівчатка говорили в мою адресу багато поганого, але я ні на кого не ображалася»

– Як ви поставилися до того, що Рожден влаштував вам перевірку?

– Будь-які перевірки, підстави і неправда в стосунках нічим хорошим не закінчуються. Природно, я поставилася негативно.

– Ваш син Матвій тиждень жив у будинку разом з учасницями шоу. Як ви з ним проводили дозвілля?

– Ми часто гуляли у дворі, малювали, займалися підготовкою до школи. Дитина просто насолоджувався миттю. Дівчата одразу встановили контакт з Матвієм. Іванка, Яна і навіть Наташа, хоча ми з нею спільну мову не знаходили, гралися з ним. Аню Матвій взагалі підкорив.

Правильно вона сказала, що чужих дітей не буває.

– З кимось із учасниць ви спілкуєтеся після проекту?

– Часто бачимося з Олею – вона мені допомагає з Матвйчиком, няньчиться з ним. А ще з Риммою, Іванною, Анетт.

– Чи не ображалися, коли чули про себе негативні коментарі в ефірі?

– Я ні на кого не ображалася. Дівчата говорили в мою адресу багато поганого, але це нормально для того середовища, в якій ми жили. Я б на їх місці теж не сердилась на слова, сказані мною. До речі, недавно я написала Наташі. Вибачилася, що вела себе грубо по відношенню до неї. У той час я не знала її історію. А коли подивилася сюжет, у мене такий холодок пройшов по тiлу

… Зрозуміла, що була неправа. Вона велика молодець.

– Син зараз дивиться проект?

– Він каже: «Мамо, я – зірка You Tube». Матвій не розуміє, як багато людей його бачили. Спочатку він, повертаючись з садка, думав, що всі сміються, коли називають його зіркою. Але я пояснила синові, що він молодець, добре тримався на зйомках.

– Батько Матвія не намагався зв’язатися з вами після того, як на екрани вийшов «Холостяк», де ви розповіли свою історію?

– Ні. Це я іноді намагаюся з ним зв’язатися – спочатку в телефонному режимі, потім через суд. Мені його гроші не потрібні, мені важливо вільно розпоряджатися документами, щоб я могла спокійно поїхати з дитиною, наприклад, за кордон.

Він залишається батьком, я бажаю йому всього найкращого, хочу, щоб Матвійчик ним захоплювався. Дай Бог йому діток, сім’ї, грошей, аби тільки допомагав мені у вихованні сина. Але, на жаль, поки він просто відсутній.

– Чому ви все-таки покинули проект?

– У тому, що я вирушила додому, є і моя вина. Зараз взагалі не розумію, як Рожден терпів мене весь цей час. Я і правда вела себе як істеричка, була груба. Раніше, до речі, не помічала за собою подібного. Один раз сказала Рождену, що піду, другий, третій … Помилку роблять раз, але не тричі. Природно, в кінці кінців він відправив мене додому. Ну, а чого я очікувала ?! Ніякої образи на Рождена у мене немає.

Настя вважає, що отримала на проекті дуже корисний досвід, а ще змогла подивитися на себе з боку

– Які враження залишилися від проекту?

– Це дуже корисний досвід. Кожна з дівчат-учасниць в житті, думаю, досягне більшого. Там всі дуже сильні, у них багато чому можна навчитися. А ще це можливість подивитися на себе з боку, і це круто.

– Вас впізнають на вулиці?

– Дізнаються. Нічого не говорять, лише проводять поглядом. Найцікавіше, поки люди тебе не помічають, – відчуваєш себе богинею, а як тільки дізнаються і починають розглядати, – обов’язково спіткнешся або помаду размажешь.

Так завжди. Просто якийсь закон підлості! До речі, у мене як майстра з нарощування волосся після проекту стало більше клієнтів. Кількість і якість роботи змінилося кардинально. І люди обов’язково запитують: хто ж переміг у «Холостяка»? Однак нехай це до останнього буде таємницею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Учасниця шоу «Холостяк» Настя Слюсар розповіла про те, чому виникали часті конфлікти з іншими учасницями і як сприйняв її участь у проекті син