facebook

“Приємно чути!”: хлопець з Індії говорить українською краще, ніж більшість депутатів (ВІДЕО)

Мовне питання в Україні викликає чимало дискусій. Втішає той факт, що останнім часом українська мова стає все популярнішою і чимало російськомовних українців починають користуватися українською не лише в роботі, але і в побуті.

Для того, щоб показати, що українська – це зовсім не складно, чимало іноземців, які приїхали до України, розповідають про свій досвід вивчення державної мови в Україні.Яскравим прикладом того, що, коли ти поважаєш країну, в якій живеш, то вивчиш її мову, став хлопець з Індії. Його звати Яшві Трипатхи. Разом з батьками він переїхав до України і, попри життя в столиці України, де довгий час в побуті більше використовувалася російська, хлопець вивчив українську і володіє нею бездоганно.

“Добре знаю англійську та розмовляю на хінді. А останні роки старанно вдосконалюю свою українську. Адже я вважаю: ким би ти не був за походженням, маєш добре розмовляти українською, якщо живеш в Україні”, – розповів Яшві Трипатхи.

У цьому відео чути, як хлопець розмовляє чистою літературною українською мовою. Погодьтеся, є чому повчитися українським політикам, більшість з яких, проживши все життя в Україні, українською так і не говорять.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Приємно чути!”: хлопець з Індії говорить українською краще, ніж більшість депутатів (ВІДЕО)