facebook

Астролог пророкує годину розплати і складний період: на що чекати з 16 по 22 лютого

Виявляється, в найближчі дні люди можуть зіткнутися з низкою невдач.

Астролог Олена Зимовець дала прогноз на небезпечний період з 16 по 22 лютого, коли Сатурн і Сонце будуть взаємодіяти і впливати на долі людей. Вона розповіла, на що чекати від цих днів і як підготуватися до можливих неприємностей.

“16 лютого Сатурн і Сонце з’єднаються у Водолії, і наступне їх з’єднання в цьому знаці буде тільки через 28 років. Лютий 2023 – час проаналізувати свої підходи в соціальних і особистих відносинах в плані відповідальності і зобов’язань. Цей період може бути пов’язаний з ситуаціями, в яких варто переконатися, що ви берете на себе відповідальність за своє життя, не відкладаючи на потім, і не перекладаючи її на інших. Це корисний перегляд, він дає ключі до того, яка форма і ступінь соціальної взаємодії і залученості, буде для вас найбільш продуктивною і корисною надалі”, – зазначила Зимовець у своєму блозі.

За словами астролога, період взаємодії Сонця з Сатурном триватиме до 22 лютого. У ці дні можуть виникати неприємні ситуації, в яких доведеться робити складний вибір між своїми бажаннями і реальними потребами. Люди можуть брати на себе нові зобов’язання і починати нові проекти, проте багато хто може відчути неприємні емоції.

Так, хтось зрозуміє, що втрачає контакт з близькими людьми. У ці дні потрібно дивитися на світ максимально реалістично, відповідально. Це стосується як спілкування з оточуючими, так і планування подальшого життя. Якщо ви не впевнені в своїх силах і не змогли чітко продумати свої цілі, не варто братися за нові проекти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Життя може пред’явити до оплати старі борги. Колишні прорахунки, помилки, безвідповідальність або некомпетентність, можуть стати причиною проблем. Але цей період може сприяти визнанню заслуг і просуванню в кар’єрі для тих, хто в попередній період проявив себе як надійний і компетентний співробітник. У будь-яких ситуаціях дійте тільки законними методами, дотримуйтесь інструкцій, а якщо потрібно відійти від параграфа, проявляйте винахідливість в рамках правил. Завдання складне, але здійсненне”, – додала Зимовець.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог пророкує годину розплати і складний період: на що чекати з 16 по 22 лютого