facebook

Не хотів повертатись до Іспанії: у Львові іноземець жив у ТРЦ і переховувався від поліції

Мігранта мав повернутись додому ще у червні, але з того часу ховався в торговому центрі.

У Львові викрили іноземця, який переховувався від міграційної служби і поліції в одному з торгівельно-розважальних центрів. Спочатку чоловік жив на парковці, а потім перебрався всередину ТРЦ.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини.

“Раніше співробітники Головного управління державної міграційної служби у Закарпатській області ухвалили рішення про примусове повернення іноземця до країни походження. Однак, зобов’язання про повернення він не виконав, натомість – переїхав з Закарпатської області у Львів”, – розповіли у поліції.

Чоловіка правоохоронці намагались повернути до Іспанії ще у червні, адже він прибув в Україні нелегально. Однак іноземець не захотів повертатись на батьківщину і “оселився” у Львові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Розповідає, перше, що впало йому в вічі – це великий торговий центр, де він і вирішив ночувати. Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення”, – повідомили у Міграційній службі Львівської області.

Врезультаті іноземця притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім цього на чоловіка наклали штраф і помістили до Волинського ПТПІ для встановлення особи та подальшого примусового повернення в країну походження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не хотів повертатись до Іспанії: у Львові іноземець жив у ТРЦ і переховувався від поліції