facebook

Непоправна втрата! Відійшов у вічність 27- річний Степан Молнар – начальник відділу містобудування та архітектури

Сьогодні сталася трагічна подія, яка забрала життя молодого і перспективного працівника нашої громади – начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради Степана Володимировича Молнара.


Сумно, боляче, бракує слів! Як, чому, таке могло статися?!
У розквіті сил, кар’єрного росту та планів на майбутнє…
Народився Молнар Степан Володимирович 09.04.1994 року, навчався у Хустецькій ЗОШ І ст., у ЗОШ І-ІІІ ступенів №188 м. Києва та в Хустській гімназії-інтернат, де здобув середню освіту.
У вересні 2010 року вступив до Львівського Національного Аграрного Університету за двома спеціальностями: архітектура та будівництво на денну та заочну форми навчання відповідно.
У 2014 році здобув неповну вищу освіту за рівнем бакалавра архітектури Львівського Національного Аграрного Університету.
У вересні 2014 року вступив до Львівського Національного Університету Львівська Політехніка, який закінчив у 2016 році за спеціальністю містобудування та архітектура.
З 2018 по 2019 році навчався у Львівському Національному Університеті “Львівська Політехніка”, де здобув повну вищу освіту за рівнем магістра зі спеціальності – інженер геодезист.
Розпочав свою трудову діяльність у жовтні 2016 року на посаді архітектора в ПП “Закарпатземля”.
З 1 квітня 2021 р. по теперішній час працював на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Буштинської селищної ради. Неодружений.
Колектив Буштинської селищної ради глибоко сумує і розділяє непоправне горе з рідними та близькими, друзями, всіма, хто знав Степана Володимировича.
А це була надзвичайно прекрасна людина – безвідмовна, чесна і відповідальна, веселої вдачі та оптимізму в житті.
Завжди готовий прийти на допомогу як колегам по роботі, так і всім, хто до нього звертався. Щедро ділився своїми знаннями та умінням, добротою душі.
Нам так тебе бракуватиме, дорогий колего!
Вічна пам’ять!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Непоправна втрата! Відійшов у вічність 27- річний Степан Молнар – начальник відділу містобудування та архітектури