facebook

Дитина мала колоті та різані рани: у Польщі під час сімейної сварки загинув 7-річний хлопчик з України

Поранення отримали і двоє дорослих.

На півдні Польщі, у місті Тарнув, під час сімейної сварки семирічний хлопчик (громадянин України) отримав смертельне поранення.

Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на речника поліції Тарнова Павел Клімек.

“У сімейній сварці брали участь 27-річний чоловік та 28-річна жінка – громадяни України. З ними у квартирі, яку вони винаймали, була семирічна дитина. Усі отримали ножові поранення, в результаті дитина померла”, – повідомив Клімек.

Після нещасного випадку дитину шпиталізували до медзакладу з колотими та різаними пораненнями. Утім, вони виявилися несумісними з життям. Чоловік і жінка також опинилися у лікарні з ножовими пораненнями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські чекають на дозвіл медиків, аби допитати їх. Наразі не відомо, чи перебувають чоловік і жінка у законному шлюбі. Утім, каже Клімек, все вказує на це, бо у них однакові прізвища. Крім того, поліція уточнює, чи загиблий хлопчик – це їхній син.

Сварка почалася у середині квартири, повідомив правоохоронець. Утім, чоловіка з пораненнями знайшли біля будинку. Жінка втекла до сусідів. Прокуратура розпочала слідство у справі.

Інциднт стався в орендованій квартирі, в якій українці мешкали кілька місяців. У Польщі вони мешкають кілька років.

Журналіст “Краківської газети” з посиланням на розповідь одного з мешканців будинку повідомляє, що на сходовому майданчику свідок бачив, як стікаюча кров’ю жінка тікала від чоловіка, який з ножем в руках гнався за нею.

Згідно з інформацією, отриманою виданням, причиною кривавої сварки стало бажання 28-річного чоловіка повернутися в Україну – між ним і його дружиною спалахнув скандал, в ході якого він вдарив ножем жінку і свого сина, а потім вистрибнув з вікна на другому поверсі.

Деталі та обставини трагічного випадку з’ясовує поліція під контролем прокуратури.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дитина мала колоті та різані рани: у Польщі під час сімейної сварки загинув 7-річний хлопчик з України