facebook

Поліцейські виявили у занедбаному приміщенні 4-місячну дівчинку: фото

Немовля влаштували до медичного закладу.

У Києві поліцейські виявили у занедбаному приміщенні 4-місячну дівчинку.

Немовля влаштували її до медичного закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Разом із дитиною була мати напідпитку та двоє чоловіків. Дитина замість ліжечка спала у дитячому візочку. Ювенальні інспектори запропонували матері дитини тимчасовий притулок для подальшого пошуку іншого житла, але вона категорично відмовилася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“До поліції Києва зателефонувала мешканка Голосіївського району та повідомила, що на вулиці Академіка Заболотного під час прогулянки з собакою помітила у занедбаній споруді візочок із дитиною, а також двох невідомих чоловіків та жінку напідпитку. Оперативний черговий негайно зорієнтував на виклик наряд патрульної поліції та ювенальних поліцейських”, – йдеться у повідомленні поліції.

За словами інспектора ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Лілії Кордяк, правоохоронці виявили у помешканні жінку у стані алкогольного сп’яніння з двома чоловіками, а поруч стояв візочок із маленькою дитиною.

“Приміщення, де оселилася мати з малечею, не можна назвати місцем проживання. Ми пропонували жінці тимчасовий притулок із належними умовами, аби вона могла знайти собі житло чи повернутися до родичів в Одеську область, але жінка категорично відмовилась. Тож ми невідкладно викликали “швидку” і повідомили про подію співробітникам районної служби у справах дітей та сім’ї, аби вилучити дівчинку, оглянути її та помістити до лікарні”, – розповіла Кордяк.

Нині дитина перебуває у закладі охорони здоров’я. Зі слів лікарів, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

На матір правоохоронці склали протокол за ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

“Аби забрати 4-місячну дитину, мати повинна покращити умови проживання. Якщо цього не відбудеться, служба у справах дітей та сім’ї прийматиме відповідне до закону рішення”, – додала капітан поліції Лілія Кордяк.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поліцейські виявили у занедбаному приміщенні 4-місячну дівчинку: фото