facebook

Таксист змінив свідчення: у справі про смерть нардепа Полякова стався новий поворот

Таксист змінив свідчення: у справі про смерть нардепа Полякова стався новий поворот

Водій таксі, в чиїй машині було виявлено бездиханне тіло народного депутата Антона Полякова, змінив первинні свідчення під час розслідування загадкової смерті. Чоловік вказав, що політика в несвідомому стані підвезли до нього в іншій машині та попросили відвезти додому.

Про це повідомили журналісти “ТСН”, посилаючись на адвоката таксиста. Сам юрист стверджує, що його підзахисного побили у відділенні поліції за зміну показань.

“Спочатку він збрехав, що Поляков сам його зупинив на вулиці голосуванням. Просто таксист не знав, хто що вживав і що виявиться в його крові. Тому просто не хотів вплутувати інших людей і сказав, що сам підібрав парламентарія на Дарницькій площі. Але коли він передумав і розповів, як було насправді, його вирішили покарати. Але ніяка експертиза цього не підтвердить, оскільки немає слідів”, – зауважив адвокат.

До того ж ЗМІ вдалося з’ясувати, що вищевказаний таксист стикається з правоохоронцями не вперше. У 2017 році він проходив як підсудний за кримінальною статтею, яка передбачає торгівлю людьми. Одного разу він брав участь в епізоді, коли разом з подільниками вивіз 19-річну громадянку України до Туреччини для надання сексуальних послуг за гроші.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 33-річний народний депутат Антон Поляков помер у салоні таксі в п’ятницю, 8 жовтня. Обставини його смерті викликали багато запитань у колег і слідчих, після розтину в крові був виявлений метадон.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таксист змінив свідчення: у справі про смерть нардепа Полякова стався новий поворот