facebook

Двічі повертали до життя. Медики рятують матір трьох маленьких дітей: її сім’я відмовилася вакцинуватися від COVID-19. Фото

Медики рятують матір трьох маленьких дітей: її сім’я відмовилася вакцинуватися від COVID-19. Фото

У Львові другу добу рятують життя 40-річної жінки з тяжким перебігом коронавірусної хвороби COVID-19 – за цей час її двічі повертали до життя. Вона перебуває у критичному стані з гострим респіраторним дистрес-синдромом легень.

При цьому львів’янка є не вакцинованою, і уся її родина виступає проти щеплень від коронавірусу, розповіла завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова Наталія Матолінець у відеозверненні, опублікованому у Facebook гендиректором закладу Олегом Самчуком (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами лікарки, жінка має трьох дітей, найменшій дитині – у межах одного року. Водночас уся її родина виступає проти вакцинації, незважаючи на те, що троє з них нині також хворіють на коронавірус.

“Вона є у критичному стані, з гострим респіраторним дистрес-синдромом легень через коронавірусну інфекцію. Пацієнтка, вся її родина, батьки, сестри – активні противники вакцинації. На сьогодні у сім’ї троє людей – хворі на COVID-19, але жінка, що перебуває у нашій лікарні, – в критичному стані. Ми двічі її реанімували, двічі вертали з того світу”, – розповіла Матолінець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона висловила упевненість, що цій жінці могла допомогти вакцинація від коронавірусу. Вакциновані пацієнти, за словами лікарки, також хворіють, але перебіг хвороби значно легший.

Вона закликала всіх робити щеплення, оскільки ситуація з COVID-19 в Україні щоденно погіршується – лікарі падають з ніг, а українці втрачають рідних.

“Люди, схаменіться! Медики вже не витримують! Ми падаємо з ніг, а ви втрачаєте рідних, поки ви все ще думаєте вакцинуватися чи ні. Вакцинація може врятувати ваше життя, навіть, коли ми безсилі”, – написала Матолінець у Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Двічі повертали до життя. Медики рятують матір трьох маленьких дітей: її сім’я відмовилася вакцинуватися від COVID-19. Фото